60 днів на вирішення питання про розблокування рахунку!

Проблема решена
dbk
Мій рахунок було заблоковано фінмоніторингом через виведення особистих коштів із біржі Бінанс за допомогою р2р. За рік використання це вже 3 блокування. Минулі два рази розблокували швидко після надання скріншотів з Бінанса, проте було урізано місячний ліміт на зарахування і, я так розумію, я потрапив у якийсь «чорний список» їхнього штучного інтелекту. На цей раз зажадали ще й форму ОК-5. Через тиждень після надання форми, на питання про те, коли ж вирішиться моє питання, відповіли, що як тільки «розглянуть» так відразу мені про це повідомлять, а також «втішили», що розглядати питання вони можуть до 60 днів (так-так, 2 місяці, це не друкарська помилка). З урахуванням компьтеризації всіх процесів особисто мені незрозуміло, що можна розглядати так довго.
Повірте, ми самі не любимо бюрократію, при цьому на вимогу НБУ банки перевіряють всі платежі, які зараховуються на рахунки клієнтам
Колеги займаються перевіркою та нададуть інформацію, щойно вона з'явиться

4 сентября 2023, 9:04
Банк повідомив про вирішення проблеми, але це не відповідає дійсності. Карта, як і раніше, заблокована і при цьому ніхто не намагався мені нічого повідомити в підтримці.

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / 60 днів на вирішення питання про розблокування рахунку!