Безпідставно блокують картку.

Проблема решена
michaelandriy
Банк заблокував мою картку по виконавчому провадженні ВП № 65730799, яке вже закрито держ виконавцем 2 роки тому.
Надав документи про закриття що є в ДІЯ — не підходять. Навіщо тоді та ДІЯ?
Але жахливо, що ти не застрахований від дурості МОНО Банку, в будь який момент тобі можуть заблочити картку, а потім ходи й доказуй, що ти не боржник. Ліпше зняти все з картки під нуль.
Розуміємо, що ситуація неприємна. При всьому бажанні вам допомогти, ми не маємо можливості зняти арешт без рішення виконавця. Як тільки ми отримаємо інформацію про зняття арешту – обмеження буде знято.

10 мая 2023, 10:57
Всем тут свежерегам — поискать себя тут https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors
retou
retou
10 мая 2023, 21:34
И что. Постанова одна, а блокировки две.
10 мая 2023, 11:04
Почему такие как афтар регаются, начинают ныть про старые исполнительные производства — даже не глянув в реестр должников?

Зачем нужен реестр должников?
10 мая 2023, 11:53
Тому ще десь сприяють написанню цих відгуків. Без зовнішньої ідеї ці люди навяд чи прийшли б писати капості про банк, який має працювати по закону.
Складається враження, що або боржники є клієнтами лише Моно, або це антирекламна кампанія.
10 мая 2023, 12:04
Вот например афтор игрался в МФО, маргинал какой-то…

«СТЯГУВАЧ
Юридична особаНазва: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ „ФАЙНА ГОТІВКА“ЄДРПОУ: 42269456»
10 мая 2023, 12:06
Дуже незвичайно, що МФО довели до суду. Схоже, борги були настільки безперспективні, що дійшли до судового виконавця.
10 мая 2023, 12:11
И другие
АЛЕКСКРЕДИТ
КРЕДИТ- КАПІТАЛ
ФІНПРОМ МАРКЕТ
ДОРІ ФІНАНС
10 мая 2023, 11:27
Лучше делать поиск по Реєстраційний номер облікової картки платника податків:
бывают интересные случаи
10 мая 2023, 12:09
Тобто, фактично, автор набрехав про безпідставність?
10 мая 2023, 12:11
Зайди в профіль цієї людини, хто фігню всяку пиши, і поймеш, що це якись бот від моно банку, бо ніхто стільки ірунди писати в захист моно не буде, і зверни увагу як змінюються його пости від одного запису до іншого, а ще краще просто ігноруй.
10 мая 2023, 12:30
У автора відгуку немає коментарів, він новорег.
10 мая 2023, 13:06
Я не автора мав наувазі. Я теж новорег, бо прийшлося зареєструватися, так як підтримка моно не відповідає на телефоні звінки
10 мая 2023, 13:29
То ви в результаті тупите разом з автором.
Зрозумійте, що банк отримав дані від виконавчої служби. Поки виконавча служба не повідомить, що обмеження зняті, банк нічого не має робити, бо буде відповідати за порушення норм закону.
І мені, як працездатному законослухняному клієнту з постійними надходженнями менше всього хочется, щоб мій єдиний на даний момент банк мав проблеми розблокуючі без дозволу державних виконавців рахунки Петрам та Миколам, які про**алися в суді.

10 мая 2023, 13:40
Ок,законослухняна і ТД., а якщо банк допустив помилку, через те, що застарілі бази? То як в цьому випадку потрібно реагувати? Всі мають змиритися і чекати поки це закінчити, чи може ми маємо право давити на репутацію банка, поки вони не вирішать це питання, так би сказати, заставити їх пришвидшитися в цьому напрямку
10 мая 2023, 13:57
Банк сам відповіда, що застаріла база в самого банка…
10 мая 2023, 14:56
А де він нову візьме, якщо виконавці не оновлюють дані?
Тобто на виконавчу службу ви не скаржитесь, бо вони боржників за людей не тримають, але прийшли гидити у відгуки до банку.
12 мая 2023, 11:20
Тут цирк в тому. Що в Приваті не блокуєтся. А в Моно блокується.
Тому що в приваті свіжа база. В моно стара база.
Дід Верба
Дід Верба
10 мая 2023, 19:36
Цеж навпаки добре що заблокують, одразу доведеться повернутися з сонячних пляжів до своєї країни і пан воєнком одразу за вухо відведе робити корисні справи, а не телепати язиком добами напроліт
10 мая 2023, 12:15
По сути — арест по другому исполнительному производству, которое «остановлено» — это когда по решению суда его отменяют, но исполнитель почему-то его не убрал из рееста, т. е. вина исполнительной службы.

Но то что автор отзыва так кучно нагреб ВП (26.10.2021 27.09.2021 30.08.2021 09.06.2021 08.06.2021)
10 мая 2023, 12:30
Можливо факторінгова компанія пакетом подала позови, а пригодований суддя ухвалив
10 мая 2023, 13:06
Короче сегодня звонил по похожему делу в минюст — статусы Зупинено та Завершено не означают, что платить по ВП не надо — они могли получить такие статусы по другим статьям — не значащим что ВП закрыто.

Так что удачи автору с исполнителем.
10 мая 2023, 14:29
Искренне вам сочувствую…
У меня тоже необоснованно заблокировали карту, точнее счёт, к которому эта карта относится. Я всё что причитается выплатил (а/и) инициировавшим тем сатанинским макакам из Примата, но увы, не одним платежом, а по 666 грн, и не через проклятых приставов, а напрямую. А поскольку Приматам решение суда не закон, то они мне не дают справку об отсутствии задолженности, в связи с чем приставы не закрывают исполнительное производство, а этот драный монобанк удвоил сумму ареста на счету. Пусть подавятся они моими 25 гривнами!
10 мая 2023, 14:58
То ти просто не розумний — якщо наклали виконавче провадження, треба платити за тим провадженням, а не вигадувати дурниці про 666 як мракобіс.
10 мая 2023, 15:41
А як платити, якщо нема усій суми, та я почав платити ще до виконавчого провадження, як в мене з’явилась робота? Переплатити банку, сплачуючи відсотки, які відмінені судом? Де було взяти повну сумму? Менше за 666 грн платити не мало сенсу, а більше — не було можливості. Ми з мамою бідні люди, та на початку я отримував мінімалку.
10 мая 2023, 16:15
Про таке можна домовлятися із виконавчою службою.
Моя мати колись так штраф за обхід лічільника платила — частинами з зарплатні.
10 мая 2023, 16:20
Увы, из-за отсутствия ЕЦП/КЕП на трудовом договоре, моё трудоустройство было неофициальным. И слава Богу, что мне удалось закрыть выплаты до увольнения. Да и выплаченное до исполнительного листа не отменяет суммы исполнительного листа. А значит, переплата обеспечена, что на руку макакам из Прим*та.
10 мая 2023, 16:54
Автор отзыва понабирал кредиты в МФО. Причем набирал намеренно в разных за короткий промежуток времени еще 2021 году.
Lolik1837
Lolik1837
10 мая 2023, 14:34
Я смотрю скрывающиеся алиментщики, любители МФО , злостные должники банков и прочие маргиналы решили дружно в один момент начать пулять одни и те же отзывы . Монобанк терпеть не могу , но эта кампания против него — явная заказуха
10 мая 2023, 14:58
О, дійшло не тільки до мене =)
10 мая 2023, 16:23
С моей стороны не заказуха, а возмущение на неразбирательство в ситуации. Я бы промолчал/а/и, если бы была прежняя сумма указана, а не 35к+ грн.

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Безпідставно блокують картку.