Безвідповідальність працівників
- Qwerty1999
- 26 июня 2022, 11:56
Действительно, зря вы связались с Монобанком,
если вас интересует не проведение платежей,
а только консультации на горячей линии…
Самые лучшие консультанты у А-Банка…
если вас интересует не проведение платежей,
а только консультации на горячей линии…
Самые лучшие консультанты у А-Банка…
Ми виїжджали до Румунії у відрядження на декілька днів і я поцікавився на гарячій лінії Монобанку який буде курс румунського лея для карти Моно. Мені відповіли, що 6.27 грн за 1 лей, тобто навіть на 2 копійки нижче ніж встановив Національний банк України. Після перетину кордону в додатку відображався курс 7.00. Я зв’язався із службою підтримки з проханням відповісти чи вони знали, що буде курс не 6.27 а 7.00, на що вони відповіли:
«Так, звісно ми знали. Але як я писав вище, порядок конвертації у разі оплати гривневою карткою за кордоном, коли запит надходить у екзотичній валюті, 1) RON → USD за курсом MasterCard/Visa; 2) USD → UAH за курсом Банка. Тому оператор назвав курс платіжної системи, в таких випадках коректно орієнтуватись саме на нього».
Нікому не раджу Монобанк. Тут працівники не несуть жодної відповідальності за свої консультації!!!
Ми детально перевірили інформацію, так, дійсно, за вашим зверненням оператор перевіряв курс платіжної системи і вірно назвав вам поточний курс. На сайті платіжної системи курс рахується через НБУ, згідно його рекомендацій. В додатку вказано поточний ринковий курс (при оплаті в екзотичній валюті за кордоном буде конвертація через долар, а саме екзотична валюта — USD — UAH. Якщо валюта карти — UAH, валюта транзакції — RON (румунский лей). Порядок конвертації: 1) RON -> USD за курсом MasterCard/Visa; 2) USD -> UAH за курсом Банка). І він відрізняється від курсу платіжної системи, який назвав оператор.