Нараховують %

Qawsedrf12345 2 апреля 2022, 12:45
Дають інформацію, що пільговий період продовжують, а насправді він закінчується в той час коли і повинен бути. Говорять, що можна внести мінімальний платіж і все, а потім нараховують %. Коли нарешті відповів співробітник банку. Сказав так то пільговий період тільки для воєнних. Для вас він не доступний. Наш банк надає таку інформацію но нам приказку про «канікули» не було ми будемо продовжувати списувати %.
monobankua 3 апреля 2022, 18:37
Після того, як починаєте користуватися кредитним лімітом. Банк надає можливість користуватися пільговим періодом, тоді буде необхідно витрачену суму в одному місяці внести до кінця наступного. Або можете скористатися кредитом. Тоді до кінця наступного місяця потрібно буде внести мінімальний платіж (4% від суми боргу, але не менше 100 грн), тоді на заборгованість нараховуватимуться відсотки за ставкою 3.1% на місяць.
Якщо ви не погашаєте до останнього дня місяця суму заборгованості минулого місяця повністю, пільговий період не діє, і на всю суму заборгованості нараховуються відсотки від дати початку використання кредитних коштів (не на залишок заборгованості).
Оскільки у лютому пільговий період було продовжено ще на один місяць, то при виході з пільгового періоду відсотки нараховані за весь термін використання коштів за січень, лютий, березень

Ми діємо згідно з постановою НБУ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану».
Важливо, що нові правила не передбачають скасування відсотків за користування кредитними коштами.
Ми нараховуємо відсотки лише за стандартною відсотковою ставкою 3,1%. Банк не нараховує пеню, штрафи, не виносить заборгованості на прострочення. Ми рекомендуємо вносити мінімальні платежі, якщо є така можливість

Сергій Мінін
Сергій Мінін
2 апреля 2022, 13:29
Ужасный банк, из-за отношения к людям во время войны!!🥺

USD 41.8 42.1905

USD 41.8 42.1905