Гнилий банк, ганьба їм , наживаються під час війни

Проблема решена
Евгений Гетьман 1 апреля 2022, 20:38
Наживаються в самий страшний момент кожної людини! Відсотки нарахували не за 2 пільгових місяці а за три, за березень також і це тоді коли люди вимушено покидають свої домівки, залишаються без роботи. Завжди платив справно та і під час війни робив платежі а вони в свою чергу нарахували 7 тис відсотків і це тоді коли держава відділяє 6500. Ганьба такому банку. Приберіть Прапор України зі свого гнилого логотипу!!! Ви вже втратили 4 члени моєї родини, та я сподіваюсь інші люди також від вас відмовляться
monobankua 2 апреля 2022, 17:41
Ми діємо згідно з постановою НБУ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану».
Важливо, що нові правила не передбачають скасування відсотків за користування кредитними коштами.
Ми нараховуємо відсотки лише за стандартною відсотковою ставкою 3,1%. Банк не нараховує пеню, штрафи, не виносить заборгованості на прострочення. Ми рекомендуємо вносити мінімальні платежі, якщо є така можливість

aleksissanoff
aleksissanoff
1 апреля 2022, 21:05
+++
Евгений Гетьман
Евгений Гетьман
2 апреля 2022, 17:52
Рекомендовані платежі було внесено, операції по карті були, рух був, а ви нарахували за три місяці, хоча самі продоили на березень місяць і потім врахували і його, хоча я вас не просив цього робити.З 95 тис зняли 6965 грн, це ніяк не 3.1%

USD 41.8 42.1905

USD 41.8 42.1905
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Гнилий банк, ганьба їм , наживаються під час війни