Жах!

OlgaCoach 29 марта 2022, 19:06
Банк в умовах війни вимагає погашати заборгованість. При тому що всі термінали іbox та укргазбанк в Києві не працюють! Як погашати якщо працює 1 відділення в якому черга 2 км. Погашати онлайн заплативши 4% комісії??? Це банк, який знищує Україну! Більше того, в Google вони видаляють погані відгуки і накручують рейтинг. Телефон не працює, а в месенджері роблять тупі відписки. Банк показав своє реальне обличчя. Люди, не довіряйте рекламі Монобанк і ніколи не відкривайте там карту, якщо не хочете проблем. А тим паче зараз, коли всі підтримують армію, та людей. І тільки цей банк гнобить і тероризує український народ. Зрадники!
monobank
29 марта 2022, 19:28
В країні війна, ми все розуміємо. Ми орієнтуємось на рекомендації НБУ та продовжуємо виконувати зобов'язання перед клієнтами

Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
Також це не впливає на кредитну історію

Щоб виконувати зобов'язання перед нашими вкладниками, ми продовжуємо списувати відсотки за користування кредитним лімітом та платежі за послугами «Розстрочка/Покупка частинами/кредит готівкою»

У нас відсутня можливість видаляти відгуки, це може зробити лише співробітник Google

Сьогодні в Києві працювало 4 відділення банків партнерів. Кожного дня ми отримуємо актуальні списки від партнерів по працюючим відділенням