Найкращий банк України

vp298 26 мая 2021, 22:34
Надзвичайно простий у користуванні банк та його банківські продукти.
За два роки користування я чітко можу сказати, що навіть на думку не спадає сказати щось про нього погане. Відсутнє відчуття «цей банк хоче на мені нагрітися і будуть якісь приховані списання».
Користуюся кредитною та дебетовою (зарплатною) карткою, а також активно користуюся послугами оплати частинами. Особливий плюс це остання послуга за рахунок кредитних коштів.
Вважаю мінусом, що по карткам не нараховуються відсотки по залишку при використанні кредитних коштів. Для мене це лише означає, що або я менше користуюся кредитними, або просто переводжу кошти в інший банк. Але це не мінус, а просто умови тарифів. Плюсів набагато більше, ніж ця умова.
Відкрив зарплатну картку саме через любов до цього банку. Зазвичай, заробітна плата у мене з’являється раніше ніж у всіх інших колег, які в інших банках. Але є і мінус, бо я декілька разів надсилав запити в підтримку, щоб розробники додатку розглянули можливість додати лічильник з сумою, яку можна зняти з карти протягом місяця (щоб самому не рахувати, як то в одному банку на А). Але за рік користування ця функція і не була додана, хоча це щось реально базове і не повинно було б викликати проблеми. Тому серйозно роздумую перевести зарплату в інший банк. Але це не зменшує мою любов до цього банку.
Дуже подобається система відкриття гривневих депозитів та їх зняття. Було б супер, якби валютні депозити мали б таку логістику, бо з умов не зовсім зрозуміло чи можна забрати валютний депозит в банку-партнері.
Служба підтримки повністю компенсує відсутність відділень.
Це чи не єдиний банк який я порекомендую друзям та рідним.
monobankua 27 мая 2021, 14:39
Глибоко вдячні, що знайшли час і оцінили нашу роботу! Ваша підтримка дуже важлива для нас і мотивує нас працювати ще краще :)