Блокування рахунку
А можно для понимания «великих сум на рахунку» порядок озвучить?
Для каждого это субъективное понятие в меру его достатка.
Вообще держать в одно банке больше 50% всех личных средств — большой риск. Рекомендую не больше 30%.
Причины вам не обязаны озвучивать — это решение банка, на которое вы повлиять не можете. Посмотрите на ваши операции — думаю основная причина именно они.
Для каждого это субъективное понятие в меру его достатка.
Я не тримав значних сум на рахунку, просто написав як попередження для людей які це роблять. А на рахунок для розуміння великих сум, то ви самі на нього й відповіли, для кожного це індивідуально.
От цікаво, а які операції здійснювалися по карті? Яким чином поповнювали карту? Отримували перекази від сторонніх осіб? Самі переводили стороннім особам? Знімали готівку? Чи тільки користувалися для розрахунків в торговій мережі?
Обов'язково перевіримо діалоги зі співробітниками та проведемо роботу.
На жаль, ми не можемо продовжити ваше подальше обслуговування в нашому банку. На основі накопиченої інформації з різних джерел банк прийняв рішення про відмову в подальшому обслуговуванні.