Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Банк з найвигіднішими умовами

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
ValidBet 10 апреля 2020, 17:49
Мала досвід з різними банками, як і позитивний, так і негативний, але робота і умови монобанку на даний момент для мене найкращі. Хочу виділити ключові моменти, чому я вважаю, що у моно найвигідніші умови.
1. Кредитний ліміт. Взагалі оформила моно, тому що мені потрібна була кредитна картка, а інший банк (не буду уточнювати) дав мені ліміт у 500 грн, хоч я неодноразово намагалась його збільшити, роблячи покупки та завжди вчасно поповнюючи рахунок. Моно ж мені відразу надав ліміт, який мене абсолютно влаштовував.
2. Кешбек. Таких умов ви ні в яких українських банках не знайдете. Хочу також додати, що деякі банки списують його кожні 3 місяці, якщо ви кешбек не переведете на свій рахунок (знову не стану уточнювати). Ви можете вибрати 2 категорії до 20% кешбеку + партнерські кешбеки, які є досить популярні. У березні ще й був додатковий кешбек «карантин». Варто зазначити, що підвищений кешбек буде, якщо ви будете витрачати свої кошти, для когось це мінус, але для мене особисто плюс, так як ви можете ще й отримати проценти за власні кошти на рахунок. Тільки жаль, що банк обмежив сфери кешбеку: раніше було «продукти і супермаркети», де ви могли купити щось в інтернет-магазинах і отримати кешбек. Тепер тільки «продукти».
3. Зручний додаток. Все прозоро і зрозуміло, зручно користуватись. Банк вам ще й скаже коли і як треба заплатити, щоб не було пені.
4. У порівнянні з іншими банками, не найжорсткіші тарифи на заборгованість, хоч я завжди плачу вчасно, але все ж немає страху, що нарахують величезні суми.
5. Благодійність. Окремо хотіла б видіти цю діяльність банку. Дуже поважаю таку діяльність, молодці, що заохочують людей допомагати іншим. Можна, наприклад витратити кешбек на благодійність. У зв‘язку з пандемією, банк збирав кошти на допомогу лікарям, які заразились вірусом. Ну що тут можна сказати, гідно похвали!
6. Дрібниці, але приємно. Від себе хотіла б подякувати за наклейки та можливість замовити одяг через бонуси винагород =)
7. Переказ та поповнення без комісії. Якщо ви робите переказ за власні кошті, незалежно від українського банку, комісія не буде стягуватись. Також можна поповнити в айбоксах рахунок, які можна знайти повсюди у місті (говорю про Київ).

Але є також і мінуси. Хоч і служба підтримки ввічлива і приємна, але не завжди компетентна. Не змогли допомогти мені зробити оплату на сайті, хоч і картка моно підтримує 3d secure, але саме її сайт не приймав, хоча з іншими картками проблем не було. Не відповіли на всі питання. Проте, коли я попросила заблокувати картку через втрату, співробітник відразу запитав чи це зробила я, так я побачив, що вона заблокована вже (так, у той момент я змогла заблокувати її сама, але написала у підтримку, тому таке сталось водночас).
Загалом, все ж поставлю 5 зірок на мій суб‘єктивний погляд за вигідні умови банку.
monobank
Ответ банка
monobankua 10 апреля 2020, 19:51
Вельми вдячні за відгук! Вдосконалюватимемося і надалі!
Також, вибачте нам, будь ласка, за цю ситуацію. Ми завжди намагаємося надавати тільки якісний сервіс. Хочемо проаналізувати ваші діалоги зі співробітниками та виправитися. Написали вам в особистих повідомленнях.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41 41.4903
EUR 44.95 45.4504
Все курсы банка

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41 41.4903
EUR 44.95 45.4504
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Банк з найвигіднішими умовами