Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Процентна ставка

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
traderI 1 сентября 2019, 11:57
Мав справу із монобанком. В них запутані умови по процентній ставці. Менше з тим. Вирішив припинити із ними співпрацю. В чаті вайбера написав прохання, щоб видали довідку про відсутністььзаборгованості і закрили картковий рахунок. Оператор мені довго розказував переваги, умови і так далі. Інформацію яка відношення не мала до мого запитання. В подальшому, я ще раз чітко настояв на довідці і на закритті карткового рахунку. Оператор відповів що передає інформацію відповідному співробітнику. І на цьому розмова припинилась. І що далі? Якому співробітнику? До кого маю звертатись? Я бачу що напевне треба офіційно звертатись в НБУ.
monobank
Ответ банка
monobankua 1 сентября 2019, 13:06
Для перевірки інформації напишіть ваш мобільний номер телефону в особистому повідомленні. Для уточнення інформації по вашій заявці можете звернутися в чат підтримку або за номером 0800205205. Картковий рахунок закривається через 45 днів.

Комментарии - 12

+
+27
corsww
corsww
1 сентября 2019, 12:20
#
Насчет запутанности условий по процентам  
Автору. Вы либо пропишите что не так либо не несите бред. Касаемо закрытия карты. Закрывается в том же мобильном приложении. Конечно для этого скорее всего ее нужно обнулить.
И надоедать никому звонками при этом не нужно. 
Не собираюсь закрывать свою. Но уверен. После того как будет нажата эта кнопка я уверен  с вами свяжется сотрудник и уже у него можно будет получить информацию или потребовать предоставить справку о закрытии. 
А просто абы покричать. Это скучно.
+
0
traderI
traderI
23 октября 2019, 12:39
#
Я не просто аби покричати. Справа в тому що, призверненні у viber до працівників Монобанку, мені так нічого конкретного не пояснили. Лише, коли я написав ось тут свою проблему, зі мною звязався розумний і обізнаний працівник Монобанку і дуже красиво, зрозуміло, і уважно розяснив ситуацію та вихід із неї. За що йому велике дякую. І до Вашого відома. В мобільному додатку картку ви не закриєте, навіть якщо обнулите баланс. Там кнопки такої немає.
+
0
corsww
corsww
23 октября 2019, 13:21
#
Зато есть служба поддержки. Которая там прописана. А теперь давайте вместе подумаем. Если монобанк мобильный то куда нужно обратится в случае проблем? Ой, точно, по мобильному телефону который они не скрывают. И да, у монобанка действительно тех поддержка на высоком профессиональном  уровне, даже лучше чем у привата на мой взгляд. А вот если бы вы сразу догадались без меня то вам , уверен, и отзыв бы свой не нужно было бы тут писать. Вам и так бы помог специалист службы поддержки. Поэтому я и сказал, что ваш отзыв пустой.
+
+15
traderI
traderI
28 октября 2019, 8:37
#
Я звернувся у службу підтримки. По вайберу. Перейшовши з мобільного додатку. Їхнього мобільного додатку на вайбер який вказаний у їхньому додатку. Дівчинка на вайбері почала мені впарювати послуги, відмовляти від розірвання угоди. Тобто я від неї крім впарювання послуг банку нічого не дізнався. А от коли написав на мінфіні. Зі мною звязався оператор і все нормально ми із ним вирішили, він був дуже компетентний і ми із рим результативно поспілкувались. Якщо б я не нарисав на мінфін, тоді у сліжбі підтримки вайберного типу я нічого не дізнався і не добився. Тому що в них заготовлені шаблонні запитання та відповіді. От у чому справа.
+
0
corsww
corsww
28 октября 2019, 10:26
#
То есть вы не ищите легких путей? В Польшу через Канаду да? Понятно. Я не предлагал вам так ездить. Я предложил просто позвонить через обыкновенный мобильник на обыкновенный номер телефона службы поддержки. Никакие вайберы , телеграм , ватсапы и прочие дебилоидные приложения я вам не предлагал. И в службе телефонной поддержки по 0800205205 у них сидят специалисты не хуже чем здешний.
+
0
traderI
traderI
3 ноября 2019, 7:14
#
Дякую за вашу пораду але я і без вас справився із проблемою. Ми бачу ведем з вами полеміку, як ви кажете в польшу через канаду. Ні про що. Взагалі то я до вас не звертався і вашої поради не потребував.
+
+23
Владимир Пчелко
Владимир Пчелко
1 сентября 2019, 12:41
#
Да пишите хоть в спорт-лото. Для закрытия счета надо обнулить баланс на карте.
+
+41
Qwerty1999
Qwerty1999
1 сентября 2019, 13:58
#
Первого сентября - день Монобанка.

Куча отфонарного негатива.
+
+20
l2x8
l2x8
1 сентября 2019, 18:59
#
А должен быть днём знаний. Хотя, для некоторых, этот день и рассказал, как считать проценты на сумму задолженности и значение слов «льготный период».
+
0
Jokets
Jokets
9 октября 2019, 13:03
#
Слепые угрозы напишу в НБУ- ух страшна наверное)
+
0
traderI
traderI
23 октября 2019, 12:35
#
Знаєте. Страшно чи ні не вам судити і мені. Але я свого добився. А НБУ  до Вашого відома видає ліцензії для здійснення фінансових операцій і контролює виконання вимог щодо ліцензій. І повірте, НБУ тільки раді отримати скаргу щоб потім нагнути фінансову установу.
+
0
Jokets
Jokets
23 октября 2019, 12:39
#
В этом плане верю.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41 41.4903
EUR 44.5 45.2407
Все курсы банка

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41 41.4903
EUR 44.5 45.2407
Все курсы банка