Кешбеку на всіх не вистачить ☹️
- Виталий Вдовенко
- 14 мая 2019, 10:53
З Вашої відповіді все рівно не зрозуміло у чому була моя помилка, я хотів почути якесь роз'яснення, а відповідь на зразок «Ви не виконали всі умови» більше схожа на відмовку. Питання було в розясненні щоб більше не виникало таких ситуацій. Дякую за відповідь.
Будь ласка, скористайтеся нашими рекомендаціями для наступних запрошень, нагадаємо про них: — це повинна бути перша реєстрація запрошеного Клієнта в монобанк — Клієнт перейшов за вашим реферальним посиланням і встановив додаток — документи запрошеного успішно пройшли перевірку а карта була відсканована в додатку Если обращается ПРИГЛАШЕННЫЙ: Шкода, але швидше за все в процесі установки ви не виконали потрібну послідовність дій і ми не змогли зафіксувати реферальную пару. Будь ласка, скористайтеся нашими рекомендаціями, щоб такі запрошення пройшли успішно: — це повинна бути перша реєстрація запрошеного Клієнта в монобанк — Клієнт перейшов за вашим реферальним посиланням і встановив додаток — документи запрошеного успішно пройшли перевірку а карта була відсканована в додатку