Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Як моно банк займається шахрайством?

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
KonstantinSh 2 февраля 2019, 14:48
Друзі не вірте рекламі моно-банку про «інноваційні технології». Це обман чистої води! Причому такий хитрий, прикритий добрими намірами. 
Видають кредитні гроші, декларують, ніби у них нижче%, але по факту зовсім інше.
За цей% ви заплатите в два рази дорожче! Перевірено!
Все зроблено дуже хитро, головне щоб клієнт не помітив всіх прихованих платежів.
По-перше цей кредитний період вони собі вважають так як ні в одному іншому банку. Наводжу приклад: з 20000 грвн. витрачених кредитних коштів я їм вніс у визначений термін 19900, точніше ту суму про яку вони мене повідомили, як платіж, котори дасть можливість не платити% банку (самі ж так мене повідомили).
Але виявляється, вони рахують по своєму, і на початку слід місяці знімають з мене, як за користування повною сумою (тобто 20000) хоча я вніс 19900! (Тобто не доніс їм 100 грвн. (Хоча вони самі вказали таку суму, а зняли 944грвн, як за користування повною сумою !, Так навіщо тоді вносити їм суми погашення?) 
Питаю в супорті чому, а вони мені пояснюють, що треба було все таки внести повну суму, а я тоді запитую: так чому ви не попереджаєте? як це зазвичай робите, а у відповідь вони мені відповідають:
 -Треба було зайти туди, потім там натиснути там якусь приховану кнопочку а під нею дрібним почерком було написано ( тобто я сам мав проявити здібності баби Ванги і догадатисб, де вони, це мілкими буквами написали!) 
Кажу відверто, я дуже розчарований цим банком, і нікому не рекомендую з ними зв'язуватися!
Дякую Костянтин.
monobank
Ответ банка
2 февраля 2019, 16:15
Шкода, що у вас склалася така думка. Відсотки за користування кредитним лімітом нараховуються на максимальну заборгованість в день і за кожний день, з моменту виникнення заборгованості. Для перевірки інформації, написав вам в особистому повідомленні.
Минфин
Ответ администратора
6 февраля 2019, 18:29
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 06.02.2019).
Користувач надав документи за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами monobank

Комментарии - 6

+
+39
kingcity
kingcity
2 февраля 2019, 15:19
#
Користуюсь рік і ніяких прихованих платежів не зауважив. Завжди гасив заборгованість у пільговий період і ніяких відсотків не сплачував. Скоріш за все Ви не до кінця розібались в тарифах та у користуванні додатком. Хоча, звичайно, щоб зробити остаточний висновок по вашій ситуації, треба детально її розібрати — коли і яка заборгованість у Вас виникала, які і коли платежі Ви вносили, які повідомлення Вам надсилав банк. Взагалі, якщо у Вас є заборгованість — біля суми заборгованості є кнопка «інформація по кредиту», натиснувши її побачите стан свого кредиту, в т.ч. і суму, яку потрібно сплатити, щоб вкластись у пільговий період.І якщо Ви недоплатите хоча б гривню цієї суми — відсотки будуть нараховані на всю суму за весь період користування.У тарифах це вказано.
+
+70
Strelok123
Strelok123
2 февраля 2019, 15:21
#
Если вы не в состоянии осилить несколько страниц с правилами и тарифами банковского продукта, то это только ваши проблемы. «По-перше цей кредитний період вони собі вважають так як ні в одному іншому банку», — ну это не правда, вот отзыв еще одного такого же товарища как вы, который читать тоже видать не умеет но карточку приватбанка взял: https://minfin.com.ua/company/privatbank/review/123451/ И такие правила начисления процентов и штрафов применяются в большинстве банков. Так что не надо вводить людей в заблуждение, а за финансовую безграмотность надо платить…
+
+41
RuslaNiko
RuslaNiko
3 февраля 2019, 3:31
#
Еще один писатель. жалко только что не читатель. хватило времени написать гневный опус, плохо что не хватило времени изучить условия кредитования перед тем как взять деньги в долг.
+
0
KonstantinSh
KonstantinSh
4 февраля 2019, 16:11
#
Сколько сразу ботов подключили! Моментально, чтоб только не видно было мой комментарий. Так еще и в Привате мне сразу кредитный лимит с 50000 до нуля(!) понизили. Ну прямо какая банковская мафия… Моно-ностра!
+
+25
kingcity
kingcity
4 февраля 2019, 18:08
#
Ага… Стара пісня… Як тільки інша думка — значить бот, троль і т.д. А може Ви бот банку-конкурента Моно? Ви з якої «ностри»? А взагалі прислухались би до порад дописувачів — люди Вам діло говорять. Бо якщо будете продовжувати у тому ж дусі — використовувати банківські продукти не розібравшись в умовах, тарифах і правилах, то регулярно будете в такі ситуації попадати.Фінанси не терплять головотяпства та невігластва.
+
+39
RuslaNiko
RuslaNiko
4 февраля 2019, 20:50
#
Ага. лично kingcity или кто еще сидит на всебанковском рубильнике и отрубает лимиты неугодным)
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 40.9 41.3206
EUR 44.88 45.4401
Все курсы банка

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 40.9 41.3206
EUR 44.88 45.4401
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Як моно банк займається шахрайством?