Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Совок-банк.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
18.01.19 я зайшов у відділення монобанку, що знаходиться в будівельному супермаркеті «Епіцентр» у відділенні «кредитмаркет» в місті Івано-Франківсь, щоб отримати картку від банку. Перед цим подав фото всіх своіх документів на сайті банку і отримав запрошення. Вказав кредитний ліміт 1 грн, так як пропозиція банку більш зацікавили по кешбек та процентній ставці на позитивний залишок коштів та зручному управлінні з мобільного. Звикший до чемного, вишколеного персоналу банківських установ Украіни, був здивований, побачивши персону жіночоі статі, що файно розвалилася в кріслі, жуючи пиріжок і запиваючи чаєм. Інша пані при цьому випихувала з приміщення клієнтів обмінника, роззміщеного там же з криком- чергу тримати в коридорі і взагалі в нас скоро обід, не стійте тут. Я здивовано запитав це шапіто, чи вони видають картки монобанку, на що пані з чаєм, не припиняючи проце приймання іжі, спитала мій номер телефону, глянула паспорт, нічого не пояснивши, тицьнула мені його назад і приготувалася мене фотографувати потертим телефоном гламурного рожевого кольору. Моєму здивуванню не було меж, я запитав, що це за знімок «на пам‘ять» і я не звик, що мене фоткають панєнки без мого дозволу. « Ага, нема фото- нема картки»,- радісно повідомила вона, подовживши процес харчування. Я тицьнув ій гаманець з картками різних банків і повідомив, що монобанку там ніколи не буде. Я залишив примішення і негайно набрав гарячу лінію монобанку. Повністю описав оператору ситуацію, на що той, так і не зрозумівши суті проблеми, спокійно сказав, що фотографувати вона мала для безпеки, а істи в ході спілкування було негарно. І все. Ні вибачень, нічого. Совьєт юніон форевер. Панове! Поважайте себе! Не йдіть туди, де до вас відносяться, як до бидла. Не дивлячись на всі перетурбаціі в Украіні прекрасна банківська система. Людська гідність, повага не вимірюється грошима. Якісний банківський продукт завжди коштує дорожче ніж гопстопсервіс. Як казала моя бабця: я»Дешева рибка- юшка вонь».Совку в бізнесі — ні!
Шануймося, бо ми того варті!
monobank
Ответ банка
20 января 2019, 18:45
Нам шкода, що виникла така ситуація при отриманні картки. Передали інформацію нашим відповідальним фахівцям, щоб перевірили та провели роботу з співробітником. Дійсно, для формування повного пакету документів, для надання вам обслуговування, необхідно, щоб наш співробітник зробив фото в момент отримання картки.

Комментарии - 9

+
+18
kingcity
kingcity
19 января 2019, 18:40
#
Вела себе жіночка дійсно по-хамськи, Монобанк мав би більше звертати увагу на персонал своїх агентів — точок видачі.Але фотографування при видачі картки — це дійсно у них обов`язкова процедура, я теж її проходив.Це підтвердження, що картка видана саме Вам.У деяких інших банках теж така процедура існує.
+
+18
RuslaNiko
RuslaNiko
19 января 2019, 20:44
#
Фоткают чуть ли не везде. с паспортом или с картой. еще бы в 2019 агрится на фотографии
+
+29
Zhmunya
Zhmunya
19 января 2019, 23:20
#
В чем проблема фото с картой?
Странное отношение к такой мелочи — после получения вами карты вряд-ли пришлось ещё раз обращаться к этой пані ближайшее 5 лет — срок действия карты. Кроме выдачи карты низких вопросов данная особа не решает.
+
+16
Strelok123
Strelok123
20 января 2019, 13:19
#
«Я тицьнув ій гаманець з картками різних банків і повідомив, що монобанку там ніколи не буде», — ну по перше, «тицькать персоні жіночоі статі, що файно розвалилася в кріслі, жуючи пиріжок і запиваючи чаєм» — це не дуже чемно. «Моєму здивуванню не було меж, я запитав, що це за знімок «на пам‘ять» і я не звик, що мене фоткають панєнки без мого дозволу», — а як же ваш «гаманець з картками різних банків»? Вас ніколи там не фоткали перед тим як видати картку? Не вірю. Поступово читаючи цей маразм, на фінал очикував щось типу того, що до цього «поважного» пана почали звертатися не державною мовою, а мовою окупанта, але на подив цього не сталося, тому за цей опус ставлю трієчку
+
+18
RuslaNiko
RuslaNiko
20 января 2019, 13:46
#
Вот именно что даже лет 10 точно назад в привате фоткали на вэбкамеру при получении «миттевой», так же и в прошлом году при получении «универсально» девочка на свой личный телефон делала фото. пан наверно особенный и не сталкивался с этим в «ризных банках». по мимо «мовы окупанта» ожидал что отказалась панянка пропеть акапельно гимн. тогда бы полноценным отзыв был
+
+1
kingcity
kingcity
20 января 2019, 15:41
#
Та ні до чого тут мова, гімн і т.д.і взагалі питання національні чи політичні.Думаю, що пані, яка видавала картку звикла працювати у кращих традиціях радянського сервісу — і із-за цього весь сир-бор.Думаю ситуація виглядала приблизно так: клієнт заходить у приміщення і бачить двох жіночок, одна з яких випихує клієнтів обмінника («в очередь, су*ины дети, в очередь !), а інша їсть і не звертає уваги на присутність клієнта і взагалі своїм виглядом демонструє, що вона тут королева і інші повинні смиренно чекати поки їм дозволять говорити.Тобто спілкування ще не почалось, а негативний фон вже присутній.Далі — »люб`язності": вона йому «тицьнула» паспорт, він їй «тицьнув» гаманець — мило поспілкувались.Пані спробувала сфотографувати клієнта, не пояснивши мету своїх дій — це неправильно.Так, процедура фотографування існує і у багатьох інших банках (не у всіх), але перед цим працівник попереджає клієнта: «ми повинні Вас сфотографувати з такою-то метою». А так — інстинктивно у людини виникає внутрішній спротив.Можливо я і неправий, це суб`єктивна думка, але вважаю, що якщо б працівниця вела себе трохи коректніше — принаймні відставила би їжу, привіталась би з клієнтом, запитала про мету візиту, а також попередила би про необхідність фотографування та його мету — цей відгук ми би не читали. Замість цього вона сказала «нема фото — нема картки», чим продемонструвала повну байдужість до клієнта, що не могло не зачепити..
+
0
RuslaNiko
RuslaNiko
20 января 2019, 16:18
#
Ну можно предположить что если послушать мнение сотрудниц кредитмаркета они могут рассказать как зашел вельможный пан, всем своим видом и репликами по поводу шапито демонстрирующий какой он важный. прокомментировал телефон, булочку и чай. в этом случае уже у сотрудниц «інстинктивно виникає внутрішній спротив». в итоге имеем суть проблемы клиент-сервис где клиент через чур важным себя видит и хочет чтоб его всячески ублажали. а сервис это делать отказывается. будьте проще и получите весьма приятное обслуживание.
+
0
kingcity
kingcity
20 января 2019, 17:46
#
Та не сперечаюсь, може і таке і бути, щоб скласти об`єктивну думку треба як мінімум вислухати обі сторони.Просто версія, яку виклав я, здається мені досить високо імовірною, сам з подібними випадками стикався, особливо враховуючи те, яку публіку частенько набипають на роботу у обмінки, ломбарди і різні «кредитмаркети».
+
+24
levka
levka
20 января 2019, 14:44
#
Мені дуже неприємно читати вашу статейку, так як склалось враження, що ви просто хочете облити цю панянку брудом, можливо з якихось власних міркувань. Ви образили і жінку і її «обтертий телефон» який був в чехлі і взагалі, чоловікові дуже не личить так себе поводити. Я особисто також фотографувалась на телефон для отримання карток і нічого мені не сталось. І я не звертала уваги чи то був потертий телефон чи ні. Не думаю, що ви складали для тої панянки таку важність і необхідність мати ваше фото на її обтертому телефоні. Тому моя порада вам, поважайте себе та навколишніх людей. все краще починається з кожного особисто.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 39.45 39.8295
EUR 42.28 42.8504
Все курсы банка

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 39.45 39.8295
EUR 42.28 42.8504
Все курсы банка