Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Забирають кредитний ліміт назад без повідомлення !

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
dementiy27 1 августа 2018, 19:05
Оцінка базується тільки на тому, що кредитний ліміт забирають назад без жодного повідомлення! В договорі вказано, що банк має право переглядати кредитний ліміт і повідомляти власника кредитки у додатку, але у договорі не вказано, що банк переглядає кредитиний ліміт кожен день.

Моя історія — банк затвердив кредитний ліміт на 5000 гривень… в день видачі карточки скористався нею і здійснив деякі покупки, залишилося 2500 грн ліміту. На настуний день також вирішив разрахуватися карточкою в магазині, думав буду активно користуватися і в майбутньому можливо збільшать ліміт, але тут від продавця почув, що недостаньо коштів. Я дуже здивувався і дуже повезло, що в кишені була картка іншого банку, з якої я і розрахувався. Вийшов з магазину, відкрив додаток і побачив наступне — залишок 0, використаний кредитний ліміт 2500, тобто банк зменшив мій кредитний ліміт на суму залишку зразу на наступний день після того, як я став клієнтом банк. Попереду у мене було близько 40 днів грейсового періоду, але декілька днів назад я вирішив перевірити що буде з кредитним лімітом, якщо я покрию його повністю зараз. Поповнив карточку на суму використаного кредитного ліміті і в мене знову появився доступний кредитний ліміт на 2500 грн, правда на 1 день:)… адже зранку я перевірив карточку і сума кредитного ліміту стала 0… для себе в Монобанку спробував знайти альтернативу додатку всім відомого банку, однак розчарувався зразу на наступний день будучи клієнтом банку:) А повідомлення про те, що Ваш кредитний ліміт забирають приходить вже після того, як його забрали, думаю не один я був в такій ситуації!

Декілька порад — якщо банку затвердив Вам кредитний ліміт, Ви вже отримали карточку і ліміт справді доступний, а Вам негайно потрібні гроші (або будуть потрібні кредитні гроші наближчим часом) — потрібно знімати (комісія 4%) або перекидувати кошти на іншу картку (комісія4%) негайно після отримання картки, адже завтра його не буде:) Але хай Вам щастить і такі ситуації Вас оминають!
monobank
Ответ банка
2 августа 2018, 14:08
Доброго дня. Так, дійсно банк має право самостійно змінювати розмір кредитного ліміту клієнта. Ліміт перераховується щодня автоматично. Система враховує більше 1000 параметрів.
Очевидно, система отримала якусь додаткову інформацію про вас, це і вплинуло на перерахунок ліміту.
Напишіть, будь ласка, нам на пошту info@monobank.com.ua перевіримо ситуацію і надамо вам відповідь.

Комментарии - 9

+
0
mary27
mary27
1 августа 2018, 23:06
#
Вот такой ''монобанк'', а было стольку шумихи, когда начинали.
+
+22
Qwerty1999
Qwerty1999
2 августа 2018, 7:38
#
У кого всё нормально с Монобанком — обычно не пишут хвалебные отзывы.
А таких уже триста тысяч.
Монобанк как и Приват не сильно доверяет украинцам с регистрацией на неподконтрольных Украине территориях.
Также по банкам ходит «черный список» граждан, работавших ранее «дропами» — одни банки им вообще не открывают счета, другие, как Монобанк даже кредитный лимит могут дать в самом начале, но потом его аннулируют.
Так что не всё у Монобанка в черном цвете, есть и оттенки серого…
+
0
dementiy27
dementiy27
2 августа 2018, 16:11
#
Та ні, з цим все гаразд — сам родом з Західної України, і постійно там проживав. Щодо Вашої другої тези, це також мене не стосується. Можливим поясненням може бути лише те, що основна частина доходу — «конвертна», однак це я вказав під час реєстрації, а також повідомив оператора, який передзвонив зразу після прийняття заявки.

Повторюся:

1.«Замовляв я карточку з 0-им лімітом, і кредитний ліміт мене не дуже й цікавив, а сам додаток на смартфоні, однак без карточки сам додаток не поюзаєш… банк сам (!) повідомив що доступний кредитний ліміт 5000 грн. Ну я й подумав, що логічно, адже без кредитного ліміту я буду менш вигідним клієнтом для банка.»

2.Відгук, як я писав, базується виключно через те, що мені довелося побувати в незручній для мене ситуації. В додатку є свої плюси, і можливо, їх набагато і більше за «-».
+
0
dementiy27
dementiy27
2 августа 2018, 16:31
#
І відпишу зразу людям, які прокоментують повідомленням, навіщо ж я розраховувався карточкою кредитними коштами, якщо кредитний ліміт мене й не цікавив — хотів протестувати, які можливості (функції) відкриються при активному користуванні карточкою. При активному користуванні Приват, наприклад, відкривав функцію розстрочки платежу на декілька десятків тисяч гривень. Тому і я хотів побачити, як можна розігнати аккаунт на додатку Моно.
+
0
sanch ☺
sanch ☺
2 августа 2018, 13:38
#
Вы там что сума посходили с этими кредитными лимитами, жить по собственным средствам не пробывали?
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
2 августа 2018, 13:58
#
Sanch ☺

Каждый имеет право сходить с ума по-своему.
+
0
mary27
mary27
2 августа 2018, 14:01
#
«Красиво жить не запретишь» (с).
+
0
dementiy27
dementiy27
2 августа 2018, 16:03
#
З власними коштами в мене все гаразд:) В тому то і справа, що замовляв я карточку з 0-им лімітом, і кредитний ліміт мене не дуже й цікавив, а сам додаток на смартфоні, однак без карточки сам додаток не поюзаєш… банк сам (!) повідомив що доступний кредитний ліміт 5000 грн. Ну я й подумав, що логічно, адже без кредитного ліміту я буду менш вигідним клієнтом для банка. Роблячи покупки, я міг таким же успіхом розрахуватися і власними коштами (що й довелося робити на наступний день:) ), і карточками інших банків, є клієнтом Кредобанку і Приватбанку — перший для з/п, другий — для разрахунків через Приват24. І відгук, як я писав, базується виключно через те, що мені довелося побувати в незручній для мене ситуації. В додатку є свої плюси, і можливо, їх набагато і більше за «-».
+
0
dementiy27
dementiy27
2 августа 2018, 16:23
#
Додам цитату зі зразка договору, який підписужться при отриманні картки:

«Окрім цього, я беззастережно погоджуюся з тим, що банк має право на свій розсуд в односторонньому порядку зменшувати або збільшувати розмір дозволеного кредитного ліміту. Погоджуюся з тим, що про зміну дозволеного кредитного ліміту банк повідомляє мене шляхом надсилання повідомлень у мобільний додаток».

Тобто, якщо б банк включив в договір слова «ліміт перераховується щодня автоматично» у мене б, звісно, не виникло жодних претензій.

А так, я дізнався про це, лише коли кредитний ліміт вже був перерахований:) Своєрідна недостатня поінформованість в договорі.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41 41.4903
EUR 45 45.4504
Все курсы банка

Курс валют в monobank

Валюта Покупка Продажа
USD 41 41.4903
EUR 45 45.4504
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Забирають кредитний ліміт назад без повідомлення !