КРЕДИТКА
Всім Доброго вечора, маю кредитку Михайлівського на 11 000 грн… Останні проплати робив десь 20 травня. Потім оті заворушки. Сьогодні на домашній телефон хтось дзвонить, трубку бере сестра, а там: Ф.І.Б і у вас заборгованість згідно рішення суду по банку Михайлівський більше 20 000 грн, вирішіть це питання на протязі 5-ти днів. І більше нічого, хто звонив, куди платити, кому платити нічого. Я так зрозумів, що звонили з номеру 0443907800, бо звонили на мій мобільний, я не встиг підняти і через 3 хв перезвонила сестра і це мені розказала, може комусь звонили з таким приколом, і з такого номера.
Мошенники из Фагора балуются..(украли базу клиентов у Михи и обзванивают в поисках дураков)
Хотят украсть ваши деньги, шлите всех Фагоро-Пляд на***
Хотят украсть ваши деньги, шлите всех Фагоро-Пляд на***
- Наталья Линг
- 28 ноября 2016, 22:10
Ну, мне звонили с єтого номера. Сексуальній мужской голос. Обозвал меня « е--той»
Что такое «а там Ф.И.Б. „
Например: Иванов Иван Иванович! у вас…
- чувырло убогое
- 29 ноября 2016, 15:36
ФИБ это Финансовый Инвестиционный Банк, я так понял. Это уже после МИРА Финанс или Прима Коллект.
Drad, спасибо. Никогда бы не подумал. Якшо автор на мовi каже, то було п i б казати( призвище им'я побатьковi ) а ФIБ та ещё через точки???