Прийшла відповідь з Фонду
Сьогодні прийшла відповідь з банку та фонду. Можна зійти з розуму- пишуть, що зарахування по договіру =Перше знайомство= є нікчемним.Що на мій рахунок було без підставно зараховано кошти та відповідно ст. Цивільного кодексу сума ХХХХХ має бути повернута Б.Михайлівський. Що це робиться, не Вони мені повині повернути,, а я Банку-
- Роман Пашко
- 5 сентября 2016, 20:34
Мне тоже самое пришло, что деньги зачислены есть никчемными и должны быть возвращены в банк михайловский.
- Макс Горбатий
- 6 сентября 2016, 20:05
Що плануєтє робити?
Деньги с ИРЦ? Рекомендую зайти на страничку маринушкина в фейсбуке, он сегодня чётко в режиме видио изложил…
- Роман Пашко
- 5 сентября 2016, 21:10
Дайте ссылку
А вы не могли бы выложить скан ответа, чтобы можно было бы прочесть. В изложении звучит абсурдно.
- денег нет... но вы держитесь
- 5 сентября 2016, 21:52
Да на фб уже две недели как вылаживают сканы… если не в тягость зайдите там все есть
- 5 сентября 2016, 22:07
Вклад «перше знайомство»? а від якого числа договір оформлено? чому його занікчемили?
- Макс Горбатий
- 6 сентября 2016, 20:00
Я його не відкривав перезвонили з банку- я прийшов у відділення 20.05. підписав договір, не знаю де навіть квітанції, можливо спішив та не забрав Їх
А для чого квітанції, у моїй виписці вказано коли перераховано кошти та їх кількість
ПЗ открывали через кассу?
- 5 сентября 2016, 22:46
Когда открывали через кассу? договор от какого числа?
- Olenka1970
- 5 сентября 2016, 22:53
У меня ПЗ через кассу 20.05.Ответа от фонда еще нет, тоже наверное занекчемят
- 5 сентября 2016, 23:08
На основании какого закона, какой статьи? это же не капитал! квитанция есть про внесение денег в кассу банка?