Хорошие курсы, но не сходятся с сайтом
розвод по кредиту
Відгук про відділення № 2 банку ЛЬВІВ, що по вул. Сихівська 2
З повагою
Василь Заяць
p. s.
В анкеті слово «отделение» бажано поміняти на «відділення»
Обслуговування
2) Охоронець коли працює банк до 17−30 у 16 годині уже не впустив. Є підтверджуєче фото разом із оператором закривали перед носом двері.
3) коли в охоронця попросилашо тільки взнати долари і євро яка ціна і то було в 16 год. бло мене недопущено до каси.
4) у разі не повернення коштів поліция сказала вас попередити. Я у тому випадку подаю до суду. Із сумою кредиту яку будете винні тепер ви за незаконне використання грошей без згоди власника.
Банк
Сервис
Казалось бы, простая операция покупки валюты. Колл-центр предоставить «секретную» информацию о наличии валюты в отделении не может. Со второго звонка дают только надежду -«касса такую операцию выполняет».
На весь Киев одно отделение и номер телефона конечно же «засекречен», связаться по телефону нельзя.
Приезжаешь в отделение — валюты нет. Но не расстраивайтесь, Вас ждет поощрительный бонус — в пустом отделении три свободных сотрудника проведут Вам мастер-класс по общению с колл-центром «Что нужно спрашивать и как понимать». Уходя, не забудьте попросить прощение за беспокойство — Банк Львів в клиент не нуждается.
банк «Львів» взагалі ще живий?
Виправте мене, якщо це не так. Буду щасливий помилитися.
Толку с ваших отделений
Неприємний персонал
Одразу за мною зайшов ще один клієнт, який хотів купити валюту, вона йому сказала, що в касі обід, а в неї немає такої суми,і ні привіт ні допобачення!
І тоді мене понесло,і я спитала, чи вона без настрою?
Клієнти приносять банку кошти, то будь ласка, будьте хоча б ввічливі!
В цей момент я відчула себе ніби в чомусь винною,і пішла без оплати тому що у мене не було паспорта, а авто права ні про не говорять!
Не рекомендую це відділення!
Не надійна служба безпеки!
Якість обслуговування погіршилась . Якість працівників стала жахливою.
Погане обслуговування
сервіс 5*
Користувач надав документи на вимогу адміністрації сайту, що підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
реклама не соответствует действительности
Зло,брехло,хами
Не користуйтесь цією установою, це огидно
Коротко кажучи йде нормальна робота банку
Голова Правління дійсно новий. Топ менеджмент переважно на місці. Ставки по кредитам на рівні 18-20% (тобто досить такі ринкові). Депозити мабуть на 0,5-1% вище ринку (14% річна гривня). Перед банком в цьому поставлено задачу суттєво наростити активи. Приміром за перших 5 місяців року отримано втричі більше комісійних доходів ніж за аналогічний період 2010-го.
Коротко кажучи йде нормальна робота банку. Дуже вдячний за провокацію. Наступного разу спробуй якихось конкретних даних зібрати перед тим як писати подібні речі.