Повага до клієнтів.
Зі мною сталася дуже прикра історія. Відкрила рахунок в Кредобанк. На той момент не було іншого вибору. Я отримую пенсію по втраті годувальника. Все б нічого. Навіть на драконівські комісії вже не звертала уваги. Але в силу обставин, була змушена виїхати за кордон. Хто ж знав, що банку захочеться зробити новий додаток? Було повідомлення, що з 1 по 3 серпня додаток працювати не буде, а після цього буде новий. Я отримала пенсію і щоб не чекати три дні перевела кошти на рахунок іншого банку. І ось проходить місяць. Надходять кошти, а мене блокують в додатку. Подзвонити зі свого номера ніяк не вдається. Банк до мене дзвонить, я тільки бачу пропущені дзвінки. Подзвонила з іншого номера. Пройшла детектор брехні у всіх питаннях, пояснила ситуацію, і у відповідь почула ми нічого не можемо сказати, це конфіденційна інформація. Подзвоніть зі свого фінансового номеру, аж тоді ми вам щось зможемо відповісти. Виходить, що клієнт банку в надійних руках. Навіть самого клієнта до власних коштів не підпускають. На сьогодні нічого так і не добилася. Вхід у додаток заборонено.
Курс валют в Кредобанке
| PLN | 11.55 | 11.82 |