Минфин - Курсы валют Украины

Незаконне блокування рахунку

valnuz 18 декабря 2024, 12:41
Отделение по адресу: Николаев, пр-т Центральный, 55
17.12 прийшло повідомлення що банк припиняє співпрацю зі мною з 26.12. На рахунку в мене кошти які я хочу зняти, але доступ до ifobs вже закритий передчасно. Я вимагаю повернути мені доступ до додатку щоб вивести кошти і не доводити справу до суду. До відділення банку я зʼявитися не можу через те що постійно знаходжусь закордоном. Тому вимагаю якнайшвидшого вирішення ситуації. Адже «низький рейтинг» як причина блокування для клієнта банку з 12ти річним стажем та відкритим рахунок компанії це не аргумент. Я повторюсь, я вимагаю надати мені доступи до входу до мого клієнт банку до 26.12 як заявлено в повідомленні, щоб я міг завершити перевод СВОЇХ коштів і не мати з вами більше справ.
Текст повідомлення додаю
Shanovnyj kliente! Vam vidmovleno u pidtrymanni dilovyh vidnosyn z 26.12.24. Pidstava — nepryjn’atno vysokyj ryzyk, abz. 3 ch. 1 st. 15 ZU #361-IX vid 06.12.19
Дзвінок в підтримку жодних деталей не прояснив і на моє прохання дати офіційну відповідь сказали чекати до 30 днів, що суперечить вашому ж повідомленню що я мою час до 26.12

kabanylia97
kabanylia97
18 декабря 2024, 14:53
Подавайте одразу до суду, я зараз чекаю на рішення. Чим більше позовів, тим більш вимоги щоб прикрити цей банк. На моральну компенсацію теж подавайте

Курс валют в Кредобанке

Курс валют в Кредобанке