Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Неправомірна відмова у видачі кредиту

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Дмитро Незнайко 19 апреля 2019, 11:13
Звернувся на відділення для отримання кредиту. Моя заявка CL-184522. Після тривалого очікування я отримав дзвінок від менеджера зі звісткою — максимальна сума кредита зрізана до 100 000грн, при бажаній сумі 300 000. Причиною відмови мені не повідомили, наявних проблем для зрізання суми немає. При зверненні на відділення для вияснення причини — мені відмовили повторно. Перебуваючи на відділення я почув розмову працівників банку з кимось, і основні слова їхні були — кредит погоджено! но через Гребенкину Тетяну видача кредиту неможлива.
Завдяки пані Тетяні я отримав кредит в іншому банку, без проблем та ще з меншим платежем.
Кредобанк
Ответ банка
24 апреля 2019, 11:39
Доброго дня!
Ми уважно розглянули Ваш відгук та у відповідь повідомляємо наступне.
Згідно статті 44 Закону України «Про Банки і Банківську діяльність» (надалі — Закон): «Банк створює комплексну та адекватну систему управління ризиками, що має враховувати специфіку роботи банку, встановлені Національним банком України вимоги щодо управління ризиками. Система управління ризиками має забезпечувати виявлення, ідентифікацію, оцінку, моніторинг та контроль за всіма видами ризиків на всіх організаційних рівнях та оцінку достатності капіталу банку для покриття всіх видів ризиків.»
Згідно п. 1.2. глави 1 розділу VI Інструкції про порядок регулювання діяльності банків в Україні, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 28 серпня 2001 р. N 368: «1.2. Банки зобов'язані мати ефективну політику та процедури своєчасного виявлення, розрахунку, оцінки, моніторингу, контролю та управління кредитним ризиком, у тому числі за операціями з пов'язаними з банком особами, а також великими ризиками щодо одного контрагента або групи пов'язаних контрагентів, пов'язаних з банком осіб. Ці політика та процедури мають охоплювати весь цикл кредитування, який включає видачу кредиту, оцінку кредиту, а також здійснення управління кредитним та інвестиційним портфелем.»
Відтак, запевняємо, що Ваша заява на отримання кредиту, про які іде мова у відгуку, розглядалась Банком згідно діючого порядку та на підставі аналізу профільних підрозділів Банку, визначення фінансового стану та платоспроможності позичальника, кредитної політики Банку Вам погоджено максимальну суму кредиту в розмірі 100 тис. грн. Сподіваємось на розуміння та збереження добрих взаємовідносин.

Комментарии - 3

+
0
Notezn
Notezn
19 апреля 2019, 23:45
#
Мені дуже смішно читати такі відгуки, банк це приватна комерційна установа і законодавство дає їм повне право відмовляти кому завгодно, ну і вам не було відмовлено, а зменшено суму кредиту, якщо вам не відомо, то є така штука як скоринг який враховує вашу платоспроможність і чомусь мені здається що у вас десь завалялось декілька мікрозаймів. Також мені цікаво в якому це банку ви отримали дешевший кредит і який платіж сплачуєте
+
0
Дмитро Незнайко
Дмитро Незнайко
20 апреля 2019, 14:48
#
Дякую за відгук! Ви праві, банк має право відмовляти всім, тільки коли це правомірно. Що таке скринг мені відомо і як він оцінює я теж знаю. В мене позитивна кредитна історія, що легко перевіряється безпекою. Якщо цього мало, я можу подати виписку з УбКІ.
Неодноразово брав кредити в інших банках та закривав їх достроково.
Прикро, що дане питання зацікавило більше гостів сайту, а ніж сам банк.
+ ще один випадок. Мені запропонували взяти кредит в Кредобанку на суму до 500 тис. грн типу «дешеві кредити готівкою».
При зверненні у відділення мені повідомили, що данного продукту ще немає. Питання: навіщо тоді проводити рекламу?
+
0
19Oleg88
19Oleg88
9 октября 2019, 19:58
#
Банк має право розпоряджатися власними коштами та вирішувати кому давати кредит, а кому - ні.  От чого банк НЕ МАЄ права робити - так це вводити в оману людей та витрачати їх час.
Якщо банк на своїй вебсторінці розміщує умови, та при відмові не може пояснити причину, то тут вже великий мінус репутації...
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Кредобанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.86 42.74
PLN 9.71 9.99
USD 39.41 39.84
Все курсы банка

Курс валют в Кредобанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.86 42.74
PLN 9.71 9.99
USD 39.41 39.84
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Кредобанк 💰 / Отзывы о Кредобанке 📝 / Неправомірна відмова у видачі кредиту