Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Кредобанка: Львов, ул. Городоцкая, 179

Адрес:
Львов, ул. Городоцкая, 179
Телефон:
0 800 500-850
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
4
19 ноября 2019, 20:20
Я, Дашкевич написала скаргу у відділення.Львів, вул.Городоцька 179 ще 23жовтня і до сьогоднішнього дня не одержала відповіді
Написать комментарий
Ответ банка
Кредобанк
21 ноября 2019, 15:53
Доброго дня! Відповідь надали у приватні повідомлення.
3
10 апреля 2019, 17:11
Доброго дня. Я є клієнтом Кредобанку, 10.04.2019 о 16:30 при здійсенні валютно-обмінної операції у віділенні Кредобанкуза адресою: м.Львів, вулиця Городоцька, 179 (ТЦ «Скриня»), касир просив надати паспорт для здійсення операції, і відмовлявся здійснювати операцію без надання паспорту, на питання чому я зобов'язаний надавати паспорт, оскільки Постанова Правління Національного банку України від 12 грудня
2002 року № 502 “Про затвердження Інструкції про порядок організації та
здійснення валютно-обмінних операцій на території України та змін до деяких
нормативно-правових актів Національного банку України” була скасована Постановою №31 від 05.02.2019 (сума яку я хотів купити у валюті була значно меншою ніж 150 000 грн, Постанова 502, передбачає ідентифікацію особи при операціях від 150 000, але це навіть неважливо, оскільки, ця постанова — скасована). На питання касиру/менеджеру відділу/оператору гарячої лінії:«На який документ Ви посилаєтесь вимагаючи у мене паспорт», всі дали одну й ту саму відповідь:«Це наш внутрішній розпорядок/інструкція». Шановні співробітники банку, як вже Вам пояснював особисто, на мене внутрішні порядки банку не розповсюджуються, я не є працівником Кредобанку. Тому пишу сюди, прошу пояснити на що Кредобанк посилається вимагаючи у людей паспорт при здійсенні валютно-обмінних операціїй, при цьому напряму суперечучи постанові НБУ. І дякую звісно за витрачений час, який я витратив на абсолютно безрезультативні бесіди з персоналом банку.
Комментарии (1)
Ответ банка
Кредобанк
11 апреля 2019, 15:27
Доброго дня!
Згідно вимог п.39 розділу ІV «Положення про заходи захисту та визначення порядку здійснення окремих операцій в іноземній валюті», затвердженого постановою НБУ №5 від 02.01.2019р.:« Уповноваженим установам заборонено здійснювати операції з продажу готівкової іноземної валюти або банківських металів з фізичною поставкою одній фізичній особі в один операційний (робочий) день у межах одного/однієї банку/фінансової установи, за винятком здійснення таких операцій у незначному розмірі.» Згідно підпункту 7) п.2 розділу І цього ж Положення :« незначний розмір валютної операції (далі — незначний розмір) — розмір валютної операції (в еквіваленті за офіційним курсом гривні до іноземних валют, установленим Національним банком на дату здійснення операції), який є меншим, ніж розмір, що установлений для фінансових операцій, що підлягають обов’язковому фінансовому моніторингу згідно із законодавством у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».
Відповідно, згідно вищезазначеного банк зобов'язаний контролювати суму проданої готівкової іноземної валюти в межах банку одній особі в один операційний день в сумі, що не може перевищувати незначний розмір, що зараз становить еквівалент 150000,00 гривень. Без пред'явлення в банк документів, що посвідчують особу, якій продається готівкова іноземна валюта, банку не можливо здійснити контрольних функцій з метою не перевищення цієї суми в один операційний день.
3
12 октября 2018, 18:38
Декілька років регулярно користуюсь в цьому чудесному банку рахунком ФОП і картковим, який прив«язаний до нього. Кожен місяць надходять на картковий рахунок гроші, суттєво більші за ліміт овердрафту, сплачуються стабільно відсотки по використанному овердрафту.

Раптом без ніяких нагадувань і повідомлень виникає якась незрозуміла ситуація у них там в системі і через місяць залишок використанного овердрафту переводиться в прострочений овердрафт і з рахунку починає постійно списуватись будь-яка доступна сума в погашення якихось відсотків, штрафів, тіла овердрафту і тд. При чому, що навіть коли на рахунку немає грошей, всерівно списується і баланс стає від»ємним. Дебетовий рахунок. Таке взагалі можливе? По сутті, заблокували мені картку. У відділенні кожен раз коли доводиться звертатись — ніхто нічого не знає, це все комп«ютер рішає і тд. Умов погашення і нових правил гри з простроченим овердрафтом надати не можуть і самі їх не знають. Причини переведення овердрафту (який справно кожного місяця повністю погашається вже декілька років і сплачуються відсотки за користування) в прострочений і закритий назвати не можуть. Сказали що погана історія в БКІ. Хоча в БКІ історія звичайна, ніяких проблем там нема вже багато років і нічого не змінювалось ці роки теж. В відділенні ніхто нічого ніколи не знає і в них постійно все в перший раз.

Для себе зробив висновки. При нагоді закрию той залишок по овердрафту і буду закривати рахунки. Банк — неадекват. Мав стабільного клієнта який активно користувався їхніми послугами і оплачував всі відсотки і вирішив що пора порозважатись з ним і зробити дурником, видуривши скільки зможе штучних штрафів і в відсотків. Успіхів вам з таким європейським підходом до співпраці.
Комментарии (2)
Ответ банка
Кредобанк
16 октября 2018, 9:57
Доброго дня! Вибачте за неприємний досвід співпраці з «Кредобанком». Ми беремо Ваш відгук в роботу, проведемо перевірку та повідомимо про результат.

На странице собрана вся информация про отделение Кредобанка по адресу Львов, ул. Городоцкая, 179.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Кредобанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Кредобанка  расположенном по адресу Львов, ул. Городоцкая, 179- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.