Добрий день. Хочу публічно висловити претензію до роботи служби підтримки izibank (АТ «ТАСКОМБАНК») та вимагаю належного реагування на факт серійного шахрайства.
08.05.2026 року я стала жертвою шахрайських дій з боку клієнта вашого банку. На картковий рахунок UA433395002620101835528900001 мною було перераховано 649 грн. Після отримання коштів особа припинила зв’язок. Як з’ясувалося пізніше, від дій цієї особи постраждало вже багато людей на різних онлайн-платформах.
Мною були вжиті всі необхідні заходи:
1. Подана заява до Департаменту кіберполіції. Наразі я маю на руках офіційну інформаційну довідку № 488140 від 08.05.2026, яка підтверджує реєстрацію мого звернення.
2. В чаті підтримки банку я надала всі докази та номер заяви. Оператор банку офіційно підтвердив мені в переписці: «Картковий рахунок, на який були переведені кошти, наразі заблоковано».
Проте, коли я попросила надати реєстраційний номер мого звернення у банку (кейс) для передачі його слідчому, підтримка відмовила, заявивши, що «номери не фіксуються», та в односторонньому порядку припинила діалог, назвавши розмову «циклічною».
Вважаю такі дії банку неприпустимими. Якщо банк дійсно заблокував кошти, він має надати номер інциденту. Якщо ні — це введення в оману потерпілої сторони.
Мої вимоги до банку:
1. Офіційно підтвердити тут, у відповіді на відгук, статус блокування рахунку [НОМЕР КАРТКИ ШАХРАЙКИ].
2. Надати номер внутрішньої реєстрації моєї скарги.
3. Утримувати блокування до отримання запиту від правоохоронних органів, які вже займаються справою № 488140.
4. Сприяти добровільному поверненню коштів згідно зі ст. 1212 ЦК України.
До відгуку додаю скріншоти: квитанцію про оплату, офіційну довідку від Кіберполіції та скріншот чату, де оператор закриває діалог.

Главная / Банки Украины 🏦 / izibank 💰 / Отзывы о izibank 📝 / izibank підтвердив блокування шахрая, але приховує номер звернення та ігнорує потерпілу