Гіршого не бачив
В мене був перевищен ліміт. Хотя ліміт був перевищен, яки банк установив внутрішньо, ліміт був 30 тисяч, мені скинули 7 тисяч більше. Карту заблокували моментально. Потребували надати квітанціі, та пояснити звідки доход. Я надав документи які просили, потім вони попросили документи ФОП, я їх теж надав. Зараз пройшло 37 днів з блокування карти, карту досі не розблоковали, я написав заяву на повернення коштів і закриття рахунку, хоча і втрачу 20 відсотків але вжє хай так. Рахунок теж не закрили. На зараз постійно пишуть, що питання розглядається у прискореному режимі. Дозвонитися не реально, тільки пишу на почту і в телеграмі. Кому повернули кошти напишить будь ласка. Найгірший банк, взагалі не розумію повернуть кошти чи ні (((((
40 дней пройшло с дня блокировки , банк постоянно кормит завтраками и ваш вопрос решается ,в субботу пишут в понедельник мы точно скажим ,в понедельник выходят из чата. Прошу закрыть счёт и подорвать договор ,не закрывают ,карту не разблокируют. Обратите внимание ,что тут банк не чего не отрисует ,хотя другие банки дают даже тут обратную связь ,не рекомендую не кому …Если кому то они вернули деньги или разблокировали карту отзовитесь
Я добился успеха в этом ничтожном деле ,через 40 дней банк разблокировал карту ,переписок было бесконечно много , с утра и до вечера я писал им в чат
Курс валют в izibank
| USD | 42 | 42.4 |