Блокування рахунку без попереждення чи пояснення. Пітримка мовчить другий день, навіть не відповідають ні у Вайбері, ні у ТГ
- Vipclient07
- 11 марта 2025, 20:08
Одно що можу рекомендувати в цьому банку нічого не відкривайте якщо не хочете проблеми!
Доповнюю по цій ситуації. Не пройшло й тижня, мені відповили. Але я не встиг надати додаткову інформацію і вони закрили чат. І знову мовчання. Це просто цирк на дроті. Вже навіть смішно.
Зрештою, через кілька днів відповіли, що мене заблокували через те, що я прописаний на окупованій території. І все. Тобто, якщо я не маю довідки внутрішньо переміщенної особи або ще якогось документу, який підтверджує, що я на підконтрольній Україні території, це все. Гроші ніхто не розблокує.
- Vipclient07
- 23 марта 2025, 8:49
Якщо вас заблокували то з Тас і Ізі банк це одна контора не реально забрати кошти. І ще послідний час масово блокують всіх. У відділ фінмоніторинг не знаю що за люди працюють але одно можу сказати неадекватність зашкалює. Тому щоб не попасти на кошти не рекомендую класти кошти в ці банки бо можете попрощатися коштами. Перед тим як відкривати рахунки 10 раз подумайте!!!
Заблокували мені картку, на якій менше 2500 грн. Причому заблокували без якихось попереджень чи принаймні інформування щодо блоку. І підтримка мовчить. Геніально. Коли не треба, так пуш-повідомлення кожен день про їхні кредити, депозити чи новий кешбек. А от проінформувати людину щодо блоку карти не можуть. І ти стоїш як ідіот у магазині, не розуміючи, що відбувається і чому ти не можеш розрахуватися…
Ще вчора ввечері написав у їхні Вайбер та Телеграм, зранку продублював — мовчання. Навіть не вітаються…