Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Банк, з яким постійно треба бути «на чеку»

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Вирішив поділитися своєю історією співпраці з izibank. Вона триває вже третій рік. І донедавна вже було більш-менш зрозуміло і прийнятно.
Але нещодавно банк мене неприємно «здивував».
Маю кредитний ліміт 10000 грн. розрахункова дата сплати заборгованості за кредитним лімітом — 30 число. Я сплачую зазвичай за три дні до розрахункової дати. Сплачую не мінімальний платіж, а суму заборгованості, необхідну для залишення картки у пільговому періоді.
28 березня 2023 року я як зазвичай зайшов в інтернет-банкінг і переглянув суму платежу, необхідного для подальшого збереження пільгового періоду. Заборгованість за лютий (на 28 лютого) вона склала 4624,89 грн. Саме таку суму з точністю до копійки (є у мене такий фетіш: вносити саме ту суму, яку необхідно, а не більшу) я перерахував з іншої своєї картки на свою кредитну картку izibank. Наступного дня ще раз спеціально зайшов в інтернет-банкінг і перевірив, чи пройшов платіж і чи подовжили мені пільговий період. І дійсно, в інтернет-банкінгу датою наступного платежу для збереження пільгового періоду було зазначено до 30.04.2023 р., що означало, продовження пільгового періоду на квітень. Я заспокоївся.
Яке було у мене здивування, коли зайшовши в інтернет-банкінг 03.04.2023 р., я побачив в історії операцій з карткою списання з неї відсотків у сумі 225,95 грн. за користування кредитним лімітом.
Зателефонувавши на гарячу лінію банку на моє запитання про підстави для списання відсотків оператор кол-центру банку радісно повідомила мене про те, що я вийшов з пільгового періоду, оскільки мав внести 4624,90 грн, а не 4624,89 грн. я зробив.
Таким чином, банк у абсолютно протизаконний шахрайський спосіб вивів мою картку з кредитним лімітом з пільгового періоду, потай додавши до суми заборгованості, необхідної для продовження пільгового періоду лише 1 копійку. Все просто й невимушено. Так банк заробляє гроші на нас з вами, прямо надуривши довірливого свого клієнта.
Пригадую, свого часу таку фішку з кредитним лімітом і шахрайським виведенням за межі пільгового періоду прокручував ще один банк — Forward Bank. Слава Богу, вже спочивший у Бозі.
Сподіваюся, адміністрація банку відреагує і виправить свою помилку, а в перспективі взагалі відмовиться від спроб дурити своїх постійних клієнтів!!!

Комментарии - 3

+
+4
Lolik1837
Lolik1837
7 апреля 2023, 11:06
#
То есть вы уже «накалывались» на своем каком то непонятном «фетише» и раньше, в Форвард банке, но это вас ничему не научило. Вы продолжаете «мается фигнёй» и сейчас. А то что может произойти какой то сбой на копейку ,(да даже и на гривну) про то вы не думаете. ВАШ ФЕТИШ — ПРЕВЫШЕ ВСЕГО. Ну и расплачивайтесь теперь. Лично я всегда, возвращая использованные деньги с кредитной линии всегда кину сверху 5−10 гривен. И как раз именно на такой случай, что бы при каком то пересчёте, сбое, ошибке, не платить из-за недоплаченной копейки проценты на всю сумму. Но вы продолжайте — «фетишируйте»
+
0
Олекса Світловодський
Олекса Світловодський
10 апреля 2023, 22:38
#
Я за вас щиро радію. Але справа не у моєму фетіші, а у порядності й чесності банку. Я як клієнт не повинен розплачуватися за трабли банку
+
0
jjukk
jjukk
21 апреля 2023, 10:26
#
Lolik1837, ти зараз якусь дічь писанув, або ти співробітник цього дніща, або зовсім без інтелектуальних здібностей. Трабли банку це трабли банку, сума заборгованості це сумма яку ти повинен повернути і не копійкою більше або меньше.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в izibank

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.7 45.1
USD 40.8 41.3
Все курсы банка

Курс валют в izibank

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.7 45.1
USD 40.8 41.3
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / izibank 💰 / Отзывы о izibank 📝 / Банк, з яким постійно треба бути «на чеку»