Минфин - Курсы валют Украины

Установить

не необанк, а совок від ТАС

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Volodymyr Dozirtsiv 30 июля 2022, 15:49
купляли машини для ЗСУ в травні і знімали готівку в Ротердамі. вечером сів переглянути який банк дав кращий курс з урахуванням комісій.
(спойлер — виявився Восток Власний рахунок).
По ізібанку виявив що суми в додатку не співпадають з залишком. почав виясняти з підтримкою і вони прислали виписку. Виявилось, що в додатку некоректні цифри. Це пояснили що курс при блокуванні і при списанні може відрізнятись. Але списання ж було миттєве… це питання так і залишилось відкритим через 2 місяці.

Найбільше з виписки мене зацікавила комісія: в додатку вона була кратна 5 копійок, а у виписці різні цифри. Почав виясняти за комісію і виявив, що ні в тарифах на сайті (версія від 05−05−2022), ні у мобільному додатку тарифу за зняття готівки закордоном за власні кошти немає. є тільки такий тариф за кредитні кошти.

написав в підтримку і був культурно відправлений подалі — ми списали згідно діючих тарифів в базі даних банку. інформація на сайті скоро буде оновлена.
але ж по договору тарифи мають списуватись згідно сайту…
зареєструвати заявку підтримка відмовилась.

написав звернення в таскомбанк за цю ситуацію. приходить відповідь з текстом — комісію було списано згідно діючих тарифів на сайті від 05−05−2022 (відповідь була надана на початку червня). перевіряю тарифи на сайті в день отримання відповіді і вуаля — ізібанк оновив заднім числом тарифи на сайті і додав рядок з тарифом на готівку закордоном за свої кошти.
моє щастя що підтримка підтверджувала відсутність комісії в тарифах на сайті в день проведення операції+ я робив роздруківку в пдф тарифів з сайту і скріншот з моб.додатку.

довелось написати звернення в НБУ і в той ж день повторне звернення в ТАС. через тиждень прийшло повідомлення від підтримки що комісію повертають. ще через тиждень НБУ прислав відповідь досить мутну з текстом що тарифи на сайті підмінили випадково, але комісія була вказана в моб додатку у тарифах (знову тас набрехав НБУ).
але на вимогу НБУ ТАС вернув кошти біля 1800 грн (вони пішли зразу в повернись живим).

ТАС ж вирішив не відповідати на повторне звернення — впали на мороз що звернення треба було писати на пошту ізібанк, а не ТАС. Відповідь була надана через 40 днів.
Знову та сама вода, що і у відповіді від НБУ — помилка співробітника з тарифами на сайті блаблабла.
Але станом на 30.07.2022 на сайті досі відображається підкоригована версія тарифів від 05.05.2022. Доведеться написати ще одне звернення, щоб вернули коректну версію.

Ще з мінусів обслуговування ізібанк. Згідно з Законом України «Про платіжні системи та переказ грошей» банк повинен попереджувати своїх клієнтів про зміни тарифів щонайменше за 30 днів до дати запровадження нових тарифів. В ізібанк тарифи змінюють за добу навіть і вони роблять вид, що це норма.
Сповіщення про зміну тарифу на зняття готівки закордоном за власні кошти було в додатку на початку червня і це внесли в тарифи, які діяли з наступного дня

картку таки вдалось закрити згідно заяви, підписаної ецп. до цього відмовлялись приймати таку заяву чи закривати рахунки у відділенні ТАСКОМБАНК. тільки роздрукована заява від підтримки з підписом.

Комментарии - 5

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
30 июля 2022, 16:42
#
«Але списання ж було миттєве…»

Такое было до войны только
у Привата и Монобанка…
+
+27
Lolik1837
Lolik1837
30 июля 2022, 16:58
#
Последние несколько месяцев просто валом всяких «муток — круток» когда тьма народа пытаются на разнице соотношений курса гривна — доллар или гривна — евро сорвать куш.
Причем прикрывать свои схемы стараются «святыми» причинами — покупал протезы для любимой бабушки в Гамбурге, покупал машину для ВСУ в Ротердаме, покупал партию инвалидных кресел для инвалидов Украины, а Амстердаме.

Причем все эти якобы «святые «покупки делают в евро, но при помощи гривневых карточек украинских банков, снимая евро в банкоматах Европы, что бы «нагреть» украинские банки на разнице карточных курсов валюты и реальных курсов. А эта разница, иной раз, доходила чуть не до 15%. Банки «прохавали» этих «активистов волонтеров» и теперь не получается так просто *** банки и «волонтеры» имеют теперь наглость еще и возмущаться, что не удалось банк «кинуть»

У меня вопрос к аФФтору — если у вас такие высокие цели, то какого хрена вы не открыли карточку в евро и с неё не рассчитывались? И у вас не было бы никаких проблем с конвертацией гривны в евро и наоборот. Вы бы напрямую платили бы в евро. Но нет же — вы решили схитрить в надежде на то, что банк пересчитает вашу гривну в евро по завышенному курсу гривны.

Таких «мудрых» надо наказывать.

И еще — с чего вы решили, что «списання ж було миттєве»??? Как раз таки списание не моментальное, а может занимать и не один день. И курс валюты будет считаться как раз таки на день списания денег, а не на день
+
0
Volodymyr Dozirtsiv
Volodymyr Dozirtsiv
1 августа 2022, 11:05
#
Ми зібрали 6500є з колег по проекту на машину іншому колегі, який мобілізований. скидувались відповідно гривнями з зарплати.
ліміти в той день на зняття готівки
монобанк — 30 тис грн (десь 700є)
приватбанк — 50 тис грн (десь 1300є)

сумарно щоб зняти необхідну суму довелось скористатись ще скористатись ізібанк і власний рахунок.

де ви бачите наїзд що хтось хотів когось кинути з моєї сторони — основна претензія що Банк не вписав коректно тариф на сайті, потім впав на мороз і тихцем підмінив тарифи.

списання в ізібанк миттєве, оскільки на рахунок було закинуто круглу суму, через 5 хв після транзакцій я вивів рештку грн назад в монобанк. через день-два-три мінус на картці не появився.

я не живу в європі постійно, і до березня не мав там рахунку. в березні зміг відкрити револют але туди з 21.04.2022 обмеження на відправку коштів згідно НБУ.

+
0
Lolik1837
Lolik1837
1 августа 2022, 19:11
#
Вы элементарно могли ваши деньги перевести в евро и положить их на евровую карту украинских банков . И у вас не было бы проблем с обсчетом курса гривна — евро.

Но вы решили схитрить — и снять в банкоматах Европы наличные евро и вам бы их считали по гораздо более низкому курсу чем в Украине . Это «мутка» давно уже известна . Но у вас не получилось обменять по желаемому курсу, вы еще и бред несете о «моментальном» снятии денег . А теперь вы ноете и жалуетесь , что у вас не получилось вжарить банк на ту сумму , которую хотели.

Таких как вы гнать надо поганой метлой , а счета блокировать и месяцами мониторить
+
0
Volodymyr Dozirtsiv
Volodymyr Dozirtsiv
2 августа 2022, 15:31
#
Можете відправити запит в ізібанк — я дам добро на оприлюднення персональних даних. зняття було одноразовим як тільки знайшли машину.

скидувались багато людей і лиш зібрали достатню суму і знайшли машину то зняли готівку.
а шо ж ви не пропонуєте варіант відправити свіфт? можна ж отримати документ від військової частини і оформити свіфт по курсу 29,25. і тоді ше більше буде бажаний курс, про який ви так наголошуєте у коментарі.

я все що вказав це те що банк підмашанює тарифи як хоче, а не намагання вжарити банк на різницю між картковим і комерційним курсом.
наприклад, був провал в платежі приватом — списання 2 тис євро на рації було по курсу 35, потім торгова точка повернула кошти по курсу 30 і заново списала по 34,5. чогось я не писав тут на приват скаргу бо повернення зробила торгова точка і ризик попасти на курсову різницю був виключно на мені.

не переживайте за гнати мітлою. ізібанк з радістю заблокував доступ в додаток і зараз закриває рахунок
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в izibank

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.6 45
USD 41 41.4
Все курсы банка

Курс валют в izibank

Валюта Покупка Продажа
EUR 44.6 45
USD 41 41.4
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / izibank 💰 / Отзывы о izibank 📝 / не необанк, а совок від ТАС