Довго обробка документів

Аня Пилипчук 1 июля 2025, 9:50
Нажаль довго обробляє документи які подала для перерахування коштів як дружина військового, інші банки протягом 7−10 днів це зробили, а тут чекати потрібно вічність, хоча відсотки дуже швидко нарахували як і сповіщення постійно по 10 разів на день про оплату за кредитом це трохи набридає і знаю що оплачу борг, але коли надійдуть кошти.
Глобус Банк
1 июля 2025, 10:32
Вітаємо, Анно👋🏻
Дякуємо, що поділилися своїм відгуком.

Нам прикро, що процес розгляду документів викликав у вас розчарування. Повідомляємо, що повний пакет документів було отримано банком 27.06.2025 року. Ваше звернення вже передано на опрацювання профільним фахівцям.

Банк Глобус з глибокою повагою ставиться до військовослужбовців і їхніх родин та завжди прагне забезпечити максимально швидке й уважне вирішення подібних питань.
Дякуємо за терпіння та довіру.

2 июля 2025, 12:29
Дякую, за швидку вирішення питання, не прийшлося чекати навіть 10 днів як все перерахували
3 июля 2025, 11:57
Я в шоці замовила карту не віртуальну хотіла активувати її але це не можливо. Пишу службу підтримки, а мені кажуть її не можна активувати бо це рішення банку тільки віртуальна. Скажіть навіщо її тоді відправляти до клієнта, от яка причина можливо я хотіла перевести соціальну виплату та користуватися нею але після почутого, ні дякую

Курс валют в Глобус Банке

USD 42 42.5