Проблема з переказом, некомпетентність підтримки і небажання вирішити проблему

Проблема решена
MaksymSm 24 декабря 2024, 17:55
Придбав валюту шляхом обміну валют онлайн, і хотів перевести собі на свій іноземний рахунок. До цього робив це не одноразово, але в цьому місяці при переказі вилітає якась помилка і платіж не проводиться. Звернувся до підтримки, спочатку вони сказали щоб я спробував відправити на іншу картку- нічого не вийшло (і на особисту, і на картку дружини в іноземному банку), потім підтримка сказала спробувати на наступний день після 12.00. На наступний день нічого не змінилося і я знову звернувся до підтримки, і вони почали мені казати що «вам не вдасться зробити переказ» і все … я спробував зробити пробний платіж з рахунку іншої людини в Глобус банку на ту саму картку свою картку в іноземному банку- і він пройшов! Я повідомив про це підтримку, але вони не придали цьому значення і просто продовжили відповідати що «вам не вдасться зробити переказ»
Я не розумію як це так, ініші люди можуть, а я ні, і підтримка абсолютно не була зацікавлена хоч в якомусь поясненні про те що відбувається і чому так !? Це виходить що одні клієнти «гарні» і можуть використовувати послуги банку які вони пропонують, а інші «погані» і їм зась…
В підсумку втратив гроші на обміні і доволі великі… прошу звʼязатися зі мною і реально розібратися і вирішити проблему, щоб в подальшому цього не ставалося.
Глобус Банк
25 декабря 2024, 15:17
Вітаємо, Максим👋🏻

Наші спеціалісти з підтримки вже зв'язались з вами для вирішення даного питання.

Дякуємо за відгук!

Курс валют в Глобус Банке

USD 42 42.5

Курс валют в Глобус Банке

USD 42 42.5
Главная / Банки Украины 🏦 / Глобус Банк 💰 / Отзывы о Глобус Банке 📝 / Проблема з переказом, некомпетентність підтримки і небажання вирішити проблему