Минфин - Курсы валют Украины

Заблокували карту і утримують 17 т.грн , 3 тижні !

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Coldri777 3 декабря 2024, 20:15
Банк заблокував карту з коштами, згодом після звернення до мінфін, банк запросив джерело походження коштів. Я в свою чергу надав обширну інформацію про рух коштів і їх походження. І от вже 3 тиждень, служба підтримки банку самовільно утримує кошти, хоча документи підтверджуючі вони отримали, навіть 2 рази! Пропонують мені поїхати в інший обласний центр за 300 км до відділення і закрити рахунок. Що за маячня? У моєму місті немає відділення банку! І так всі мої заощадження заморозили, елементарно в магазин не можу сходити чи в аптеку. Яка адекватна людина таке може написати? Прошу службу підтримки банку, розглянути моє питання. адже іншим користувачам за 3 тижні вирішили аналогічні питання, а мені ні. Можливо тому що у мене не 2−3 тисячі гривень, а 17 т? Підтримка в телеграм. абсолютно некомпетентна, підтримка на електронній адресі тижнями не відповідає. Не банк. а просто якийсь жах.

Coldri777
Coldri777
5 декабря 2024, 17:19
Уявіть настільки зневажливе ставлення до клієнта банку, заморозили всі мої кошти, відповідають 1 раз на 7 днів. Після отримання документів які банк хотів побачити , придумують ініш проблеми і конкретно нічого не пишуть . Банк Шахрай

Главная / Банки Украины 🏦 / Глобус 💰 / Отзывы о Глобус Банке 📝 / Заблокували карту і утримують 17 т.грн , 3 тижні !