Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Глобус Банк- аферист! Блокування рахунків

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
user987 16 июля 2024, 12:29
«Обмежили» можливість користування рахунками — будь-які видаткові операції заблоковані, при чому навіть між своїми рахунками в цьому ж банку. Без будь-яких попереджень. При чому поповнювати рахунок дає. Схоже цей банк-аферист розраховує зняти 30% моїх коштів в якості «страхування». Всі мої рахунки поповнювались виключно з власних рахунків в інших банках, з яких сплачено всі податки. Але банк про це не питає. Вони просто блокують без попередження. Служба підтримки жахлива. По слову витягувала інформацію, врешті «оператор Вікторія» сказала що кошти заблоковано на підставі постанови НБУ про фінмоніторинг о_О бо в мене «майже досягнуто» ліміт в 400 тис/рік. На питання чи розблокують рахунки як пройде рік — відповідь була НІ! Лише фізично у відділенні надати документи. Це в час коли всі нормальні банки віддалено відкривають повноцінні рахунки, доставляють картки за кордон. Для цього є всі можливості — але Глобус банку розвиватися нецікаво. Завдяки непоганим кешбекам я активно користувалась карткою, це був мій основний банк для щоденних розрахунків. Але ж про лояльність клієнтів і репутації в Глобусі не чули. Це тупо розводняк
Глобус
Ответ банка
16 июля 2024, 17:52
Вітаємо👋🏻

Хочемо допомогти у вирішенні вашої проблеми. Тому прохання надати більш детальну інформацію та контактні дані для уточнення інформації та зворотнього зв’язку.

Повідомляємо, що вже незабаром в оновленій версії застосунку буде доступний процес дистанційного оновлення даних та проходження ідентифікації за повноцінною моделлю використовуючи Дія, про що ми обов’язково додатково повідомимо.

Також звертаємо увагу, що якщо Ви стали клієнтом Банку з використанням спрощеної моделі віддаленої ідентифікації, то згідно до вимог чинного законодавства України щодо спрощеної моделі віддаленої ідентифікації та верифікації та керуючись п. 3.10 Додатку №2 публічної частини Договору, для клієнтів, які пройшли віддалену верифікацію за спрощеним методом ідентифікації та верифікації клієнта (представника клієнта) у розумінні вимог Постанови №65 «Про затвердження Положення про здійснення банками фінансового моніторингу», Банком встановлюються наступні ліміти (обмеження):
— до 400 тис. грн. на місяць та до 400 тис. грн на рік (еквівалент) загальний ліміт на проведення видаткових фінансових операцій за всіма рахунками Клієнта в Банку;
— до 400 тис грн. (еквівалент) загального залишку за всіма відкритими Клієнту рахунками в Банку.

Згідно п.3.11 Додатку №2 публічної частини Договору, в разі досягнення клієнтом, щодо якого здійснено віддалену ідентифікацію/верифікацію, загального ліміту на проведення видаткових фінансових операцій за всіма рахунками на місяць чи рік, або загального залишку за всіма відкритими клієнту рахунками в Банку, Банк блокує видаткові операції за рахунками клієнта та пропонує клієнту здійснити верифікацію, що дозволить зняти встановлені ліміти (обмеження). Обмеження знімаються в разі проходження клієнтом необхідної верифікації.

Комментарии - 1

+
0
user987
user987
17 июля 2024, 18:48
#
Дані відправлено 16.07. Хотілося б окрім стандартної копіпастної відповіді бачити результат — вирішення проблеми з доступом до моїх коштів. Також чекаю відповіді на питання, наведені у заявці. Дякую.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Глобус 💰 / Отзывы о Глобус Банке 📝 / Глобус Банк- аферист! Блокування рахунків