як повернути депозит

без оценки
Евген Середа
08.11.2014р закінчився договір банківського вкладу №329183 від 11.07.2014 р. я хотіла зняти кошти, але мені сказали, що це можливо лише шляхом зняття їх з картки по 1000грн. щодня. Я погодилася і почала знімати, звичайно це дуже не зручно, до того ж додатково постійно знімалась, якась комісія по 8 грн., і ось 02.12.2014р. на картку перестали надходити кошти, а у відділенні банку сказали що це центрольне відділення в Києві заблокувало рахунок, а мені пропонують повторно покласти залишок коштів на депозит! При такому ставленні я категорично проти! Я пенсіонерка, мені ці кошти необхідні, і я хотілаби дізнатися коли розблокують картку, або коли стане можливим зняття всієї суми одночасно, чи потрібно звертатися до суду. Підскажіть, як діяти далі.
Банк Финансовая Инициатива
Добрый вечер, Евген Середа.
Оставьте пожалуйста ваши контакты (номер телефона, ФИО и адрес отделения) мы проверим указанную вами информацию и поможем в решении Вашего вопроса. Информацию вы можете направить личным сообщением на форуме либо на адрес: pr@the-bank.com.ua.

5 декабря 2014, 20:56
097-550-88-35, Мартинюк Валентина Петрівна, Хмельницьке відділення №4 (вул. Проскурівського підпілля, 70)
depovkladchik
depovkladchik
6 декабря 2014, 13:06
Валентина Петрівна ви залишили свої дані, щиро надіючись що вони вам допоможуть. Відпишіться, будь-ласка, чи зв'язувались вони з вами, бо я теж залишив свої дані — реакція нуль. Я підозрюю, що банк лишає такі коментарі задля окозамилювання, щоб інші дописувачі бачили, що мовляв банк реагує на відклик, особливо негативний.