Підводні камені на депозиті

Vitok Vitok
13 марта 2016, 15:57
без оценки
Вирішив відкрити депозит у цьому банку, все почитав що мені дали, а потім підсовують інший договір і просять розписатись, вирішив очима переглянути що підписую (рідко так роблю у банках), а тут на тобі ліміт кредитування на мій картковий рахунок. Я їм кажу що мені ніякого кредиту не потрібно, я хочу лише депозит відкрити. Так вони кажуть що договори не міняють.Тому я розвернувся і пішов з банку і ніякого депозиту не відкрив. Нащо мені потім лишні проблеми по кредитах? Колись Приват таке саме впихував, а зараз вже перестав. В іншому банку тоже така сама ситуація була з депозитом так вони виправили і ніякого кредиту не давали.Я вже мовчу що в Діаманті є платні депозити, це коли клієнт платить щоб розмістити в них свій депозит.)))
Ответ банка
Диамантбанк
Diamantbank
Diamantbank
14 марта 2016, 15:39
Доброго дня!

Cтосовно Вашого відгуку про відкриття депозиту в Діамантбанку повідомляємо, що серед запропонованих та діючих депозитних програм немає та ніколи не було платних депозитів.
Крім того, Діамантбанк пропонує спеціальні пакетні пропозиції, що включають декілька банківських продуктів та дають можливість клієнтам збільшити дохідність і заощадити власний час.
Щодо кредитного ліміту, повідомляємо, що оформлення такого кредиту може бути здійснене лише за бажанням клієнта та на підставі окремого договору з банком.
У депозитному договорі лише зазначена можливість оформлення кредитного ліміту на картку вкладника.

З повагою, Діамантбанк

Комментарии (9)

+
0
sanch ☺
sanch ☺
13 марта 2016, 17:52
琚 灏
#
Правильно сделали, хотя нужно было еще и жалобу оставить.
По поводу привата Вы глубоко ошибаетесь, как навязывал кредиты так и продолжает, кроме этого еще парит страхование жизни и отчисления на мнимые депозиты.
+
0
Vitok
Vitok
13 марта 2016, 18:09
#
Так Приват мені нічого не давав коли я там відкривав депо недавно (ніякої страховки і кредита).Но за то в них разом із А-банком одна айтішня система, а А-банк вже не приватівський
+
0
sanch ☺
sanch ☺
13 марта 2016, 19:21
琚 灏
#
Не знаю нюансов по поводу открытия в банках счетов-депо, но обычному смертному впарят все и вся, при этом, многие даже не догадываются, что поставив подпись в анкете — заключают договор, который в глаза не видели.
+
0
Vitok
Vitok
13 марта 2016, 20:45
#
Так вони раньше впарювали вроді би і при відкриті депо.
Так банки практикують таке, що дають підписувати мумажку в якій силаються на договора в електроному вигляді на своїх сайтах. Їх мало хто читає, бо вони є великі і не кожен має вільний доступ до інтернету, плюс банки можуть умови там міняти коли захочуть. Це означає на практиці треба постійно сайт банка моніторити.
Де не має конкретики там дідько сміється, бо завжди може перекрутити на свій лад. Тому треба вимагати точності і ясності у всьому. А що мутне то туди навіть і не лізти.
+
+11
Elena Perelman
Elena Perelman
1 апреля 2016, 20:09
Kiyv
#
Вы не совсем объективны, у меня договора в нескольких банках, я их внимательно читаю полностью. Из последних заключенных мною договоров- только в Диаманте полноценный договор в том числе с правами клиента, а не акцепт как в Альфе или заявление на присоединение к публичному, который постоянно меняется, как у других.
Про кредитный лимит специально перечитала -там сказано, что вы можете им воспользоваться, подписав отдельное соглашение. Думаю, Вы погорячились. Как проф-депозитчик, рекомендую вам этот банк. И договор нормальный и крупные суммы денег всегда есть. А кредит не оформляйте, никто вас не заставляет.
+
0
Vitok
Vitok
9 сентября 2016, 15:04
#
Я це тоже читав про кредитний ліміт, це було на одному екземплярі, а на іншому мене поставили перед фактом кредитного ліміту.
+
0
Elena Perelman
Elena Perelman
1 апреля 2016, 20:19
Kiyv
#
Я смотрю по Вашим отзывам, Vitok, прям во всех банках предлагают заплатить деньги за открытие депозита. Либо Вы придумываете, либо так себя ведете, что Вам пытаются что-то всучить. Я всегда вежливо и четко говорю, что меня доп.услуги не интересуют и все нормально.
Но все- таки иногда в банке могут предложить удобные штуки, которые могут быть нам полезны или подсказать, как выгодней провести какие-то операции. Не нужно бояться чего-то нового, просто внимательно изучить- это хорошая услуга или есть подвох.
+
0
Vitok
Vitok
9 сентября 2016, 15:00
#
Вот що ти мелиш де в мене у всіх відгуках пише що у всіх банках пропонують їм заплатити за відкриття депозита? Є кроми Діаманта (не всі депозити платні в Діаманті звичайно) ще Юніверсал банк так він бере абонентську плату за обслуговування депозитного рахунка, або купляй карточку їхню (це для гривні ) а для валюти там депозит безплатний.Можеш і дальше говорити ввічливо і чітко, а я читаю умови договору і включаю розум
+
0
Vitok
Vitok
9 сентября 2016, 14:48
#
Спеціально для «Діамант» банку «серед запропонованих та діючих депозитних програм немає та ніколи не було платних депозитів.» А як же ви поясните «Для власників пакету
«Депозитний»» Пакет «Депозитний»1
Вартість пакета — 300 грн.

та «Для власників пакету
«Абсолютний»» «Пакет «Абсолютний»1
Вартість пакету — 700 грн. (термін дії 1 рік)

Це ж офіційна інформація з вашого ж сайту

Ви різницю між можливим кредитним лімітом і встановленим кредитним лімітом розумієте? Ви спочатку договори читайте а потім вже давайте пояснення

Написать комментарий

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться