Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Стосовно «державницької позиції» Н.Яресько по АТ «Дельта Банк»

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
81393915 2 апреля 2015, 14:56
Коментар стосовно «державницької позиції» Н.Яресько по АТ «Дельта Банк» (Наталія Яресько: Всі кредитори однаково хочуть, щоб ми змогли платити наші борги www.pravda.com.ua/articles/2015/04/2/7063424/)
1. «Небільшість вкладників» АТ «Дельта Банк» 379 000 тисяч громадян, які не отримають свої вклади понад 200+, теж платники податків. Й причому подвійних (першочергові податки із зароблених коштів, а потім ще й податків із депозитних відсотків — інвестиційних доходів).
2. Постановою Правління НБУ від 25.12.2014 № 863 «Про затвердження Положення про порядок визначення системно важливих банків» затвердив методику визначення системно важливих банків. Відповідно до постанови №863 системно важливим на 01.12.2014 визначено у т.ч. АТ «Дельта Банк». Публічні заяви глави НБУ В.Гонтаревої про можливу націоналізацію у разі проблем, наявність 30% американського капіталу (Cargill Financial Services Intl), світова практика державної підтримки системних банків, давала підстави людям вірити державі з приходом нових демократичних проєвропейських Уряду, ВРУ та Президента, у т.ч. враховуючи публічні заклики політиків та інших діячів до громадян/патріотів — інвестувати в економіку власної держави. Той факт що навіть син глави НБУ тримав там вклади частково спростовує твердження про те що вкладники банку — нерозумні люди, як тепер натякають окремі діячі забуваючи при цьому ще й те що ніхто із громадян не передбачав курсу із 8 грн. за долар до 25 грн. за долар, після приходу «професіоналів» до влади.
3. «Несвідомі» громадяни та підприємці тримали і тримають свої гроші в сейфах та під матрацами. «Свідомі громадяни — патріоти» оприлюднили свої доходи і понесли в банк інвестувати в економіку країни й трохи захиститись від інфляції. Уряду треба кошти й здавалося б варто стимулювати такі процеси виведення грошей із тіні/легалізації бо по усьому світу шукають кредити погоджуючись на умови кредиторів урізати соціалку для власного народу та піднімати ціни. Насправді що ж робить «профе

Комментарии - 9

+
+14
olg
olg
2 апреля 2015, 16:53
#
На одном из митингов был хороший плакат, пусть яресько переведет свои 2 миллиона в Украину, положит их в системный банк, обанкротит его и получит от ФГВ 200 000 грн.
+
+11
tanyamirtex
tanyamirtex
2 апреля 2015, 17:16
#
Дійсно… що б тоді вона говорила… та хоч би «морально» пережила те, що люди, які просто збирали кошти на майбутнє своє і дітей… хто мав і 20 тис доларів і 30тис… Тепер отримають 200 тис грн.../і то, ще невідомо коли отримають/… Так би і вона разом з нами…
+
+5
mazaj
mazaj
2 апреля 2015, 18:06
#
Подобные люди не собирали на будущее своих детей.
В нашей стране даже в мирное время нельзя было уверенно сказать, что будет через 3 месяца по законам.
И размещать депозит больше 25 000 зеленых в одном банке с надеждой на будущее своих детей — верх бездумности и легкомыслия.
Ну а уже война внесла коррективы и тем, кто держал до 25 000 зеленых. Они конечно же попали. Как и держатели гривны 200-.
+
+3
socio2
socio2
2 апреля 2015, 21:23
#
Все люди г… но, ср… ть им на других, каждый думает только о себе и она такая же.
+
+3
mazaj
mazaj
2 апреля 2015, 18:02
#
Возможно она более разумна. И в конкретном банке именно Украины она не будет держать более 200 000 грн
А если есть держать деньги в другой стране — еще лучше.
правда там, на загнивающем Западе смехотворные проценты. По украинским меркам конечно.
+
0
kroal
kroal
2 апреля 2015, 17:53
#
Вот. В точку…
+
0
Сергей Шелепин
Сергей Шелепин
3 апреля 2015, 13:54
#
Для чого та мова: Свідомі патріоти понесли грші в банк для розвитку економіки. Гроші понесли бо там пообіцяли великі проценти.
+
0
zhus51
zhus51
7 апреля 2015, 19:39
#
Где вы взяли эту глупость про «велики проценти»? В каком законе указано, до каких цифр проценты есть большие, а до каких — маленькие. Проценты наших банков — большие и «маленькие» — всё равно были заоблачными как для банков развитых стран и это сравнивать вообще некоректно (Хоть и Украина — цэ Европа :) Ставки депо на самом деле были адекватными ставкам кредитов. И если кредиты давались под 40%, то ставка депозита 20% — нормалная. И ещё. Сейчас в Ощаде предлагают выше %, чем я ложил в Дельте год назад на 12 мес. депозит. То что скажете, Ощад на пороге банкротства, а те там имеет деньги — сами виноваты?
+
0
zhus51
zhus51
7 апреля 2015, 19:29
#
Коментарий составлен адекватно. Поддерживаю всё сказанное.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Дельта Банк 💰 / Отзывы о Дельта Банке 📝 / Стосовно «державницької позиції» Н.Яресько по АТ «Дельта Банк»