ТЕРНОПІЛЬ

без оценки
AFERIST
сьогодні видавали по 500грн по запису толпа пенсіонерів мам і агресивно настроєних вкладників кажуть видавали по двох списках треба відмітити що народ налаштований агресивно бо перший раз отримували по 2500грн а тепер по 500грн кажуть київ блокує більшу суму був свідком великого скандалу пенсіонерів з керівництвом (вимагали видати їм всю суму і вже) на вмовляння не йдуть тим що потрібні кошти на операцію і лікування відправляють до заступника чергу розрулюють погляд з боку записують на чергу раз самих хитрих які позаписувались по декілька раз на кожний день викреслюють на дітей виплачують я так зрозумів без проблем по 500грн навіть без запису моя жінка підійшла запитатись коли слідуючий раз видадуть так їй виплатили без запису сьогодні я вже приревнував що вона сподобалась працівнику так ще й сказали що завтра будуть дзвонити бо черга підходить відповів та будем рахувати що касир прогледів це ж гроші на дітей там чергою займається мужик і за гроші на дітей з ним можна договоритись можливо своїх дрібних має або є вказівка дитячі поскоріше видавати бо багатьох до каси посилав і ще видавали без запису суми 200-300грн ще так збоку можна відмітити що скандальним і тим що пробують схитрити на поступки не йдуть що буде дальше не знають
Минфин
Ответ администратора
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 30.01.2015).
Пользователь не предоставил подтверждение по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является вкладчиком данного банка.