Дельта банк - БРЕХУНИ

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Ігор Козачок
Львівська область.
Банківський депозитний договір (гривня)№002-13....-170614, №200000096....5 і т.д. суми 155000, 180000 і т.д.
термін дії депозитів закінчився 15.12.14. Офіційно мною було написано ЗАЯВУ вх.№ 4.0 від 03.12.14р. про небажання подальшої співпраці з Дельта банком в зв«язку з закінченням терміну депозиту, та про виплату тіла депозиту в касі банку готівкою (оскільки вбачались проблеми з банкоматами, терміналами і т. д.)
Новий рік зустріли успішно!!!))).
Гучні заяви власників та прес-служби банку лопнули як мильна бульбашка (… виплати будуть здійснюватись з 05.01.15р.).
06.01.15р. на моє усне звернення в установу банку, мені повідомили з іронічною посмішкою про те, що які я кошти хочу та щей готівкою, та ще й які суми 155000, 180000 і т.д. Максимум що Вони можуть для мене зробити, так це видати готівки в сумі...., аж 200(двісті) гривень.
Відповіді на мої письмові заяви не отримав від ДЕЛЬТА БАНКУ ЖОДНОЇ!!!
Прошу дати чітку відповідь коли будуть видані мої кошти?????
Відповідь про те, що зверніться в відділення по місцю оформлення депозитів,… і тому подібне прошу „Ответ банка“ прошу не повторювати… Щось приземленіше пишіть.
Буду широ вдячний за №тел. (тільки не № контакт-центру банку)відповідальних людей Дельта банку, що вирішать мою нагальну проблему. Я Вам навів конкретні договори і суми по них і те, як займаються бездіяльністю працівники Дельта банку.(Не мені Вам вказувати, але: Звільніть працівників банку, звільніть орендовані приміщення і уже частково зможете розрахуватись з клієнтами. Банк фактично не проводить жодних операцій, то навіщо у нашому маленькому місті аж 2 відділення, гроші то які втрачаються на їх пусте утримання. А скільки таких по цілій Україні).
Дельта Банк
Шановний Ігор Жуков,
для уточнення інформації та вирішення даного питання, просимо відправити Вас контактні дані, зсилаючись на дане звернення, на електроний адрес: consultant@deltabank.com.ua или info@deltabank.com.ua.