Заблокована соцівльна карта

без оценки
NavewaIo
На якій підставі заблокована соціальна карта? На новий рік взагалі без грошей! Ждіть шини біля відділення банку!
Дельта Банк
Шановний NavewaIo,
як повідомлялося раніше, в Банку йдуть роботи по переходу на власну процессинговую платформу. Це повномасштабний і трудомісткий процес, який зачіпає роботу з мільйонами карт, емітованих Банком.
Також повідомлялося, що протягом даного періоду можуть виникати технічні проблеми при використанні окремих пулів платіжних карток МПС Master Card, що і ймовірно, відбулося в даному випадку.
На час завершення всіх робіт, рекомендуем Вам використовувати карти МПС VISA. Також, у разі
необхідності, у Вас є можливість перевести кошти в СДБО myDELTA.

27 декабря 2014, 1:00
Не паникуйте, откройте карту Visa в другом банке у которого нет проблем и переводите деньги через «Дельта платежи» или через pay2you.com.ua (чуть дороже, но за то в очередях в кассу стоять не будете)
bubchen
bubchen
27 декабря 2014, 1:08
+через майдельта, по моему опыту, более виснут платежи.может, только у меня. а и еще Приват не оч. хочет принимать деньги дельты
27 декабря 2014, 1:14
Ви читали відзив? Карта заблокована! Як здійснювати перевод грошей?..
borli
borli
27 декабря 2014, 6:54
NavewaIo, Вам же написали: через Дельта-платежи. карта заблокирована для получения денег в банкоматах, а переводить можно. Но только на Визу.
27 декабря 2014, 11:44
Открою вам секрет, карты MC у всех заблокированы, точнее отключены от платежной системы MC
00Ekaterina
00Ekaterina
27 декабря 2014, 9:48
Дело в том, что с социальной карты у меня тоже не получается переводить ни на Визу, ни Мастер! 125 раз пробовала! Экономист в отделении сказал, что все переводы идут только с ощадки, а социальная-для выплат. С социальной получаю только в отделении по 500 грн, в сети Атмосферы, как и в интернете она заблокирована.