Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Війна із банком у Львові

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
OlegLviv 9 ноября 2014, 23:53
Після 8 відділення поїхав на 2 відділення по вул.Чорновола. На місці дівчатам пояснив зразу, щоб страхівки мені не пропонували і віддали по максимуму, що є в касі в іншому випадку я викличу на їхнє відділення слідчо- оперативну групу. Касир виявилась розумною і зразу ж видала 1300 грн, так як більше немала (сам бачив залишок в шухляді).
На даний час перед регіональним керівництвом та начальниками відділень стоїть одна задача – зменшити відтік коштів, а то звільнять. У 2008 році звільнили попереднього регіонального керівника за те, що на його відділеннях ( з його доброти) відбулись великі відтоки депозитного портфелю. На його місце прийшов Калинець, тому й переживає за себе, а мені потрібні МОЇ кошти. В понеділок їду на Львівське відділення №3 пр. Червоної Калини, 64 тел. (032) 242-33-84 до заступника Калинця – начальника Сихівського відділення – Славіка, якщо він відмовить у видачі мені доларів із депозиту, який закінчився ( в телефонному режимі його уже попередив), викликаю слідчо-оперативну групу і пишу на нього заяву у підозрі порушення 190,191 статті Кримінального кодексу. Начальники найбільше бояться скандалів на відділеннях, так як всі знають про проблеми в банку. За тиждень 5 людям на різних відділеннях (пенсіонери) пояснив усі перспективи співпраці з банком (форуми вони не читають, тому і далі переукладають та несуть останні свої гроші ).В понеділок – вівторок мій юрист готує заяву для подання у суд. Уже є перші виграні суди проти дЕЛЬТА банку (подавав за 07.11 у даних відгуках). Думаю, що ще на 40000 грн як компенсації моральних збитків та додаткових 3 % від суми неустойки банк заплатить (нерви і час потрібно якось компенсовувати?). До кінця тижня подам на даній сторінці заяву в суд.
І на кінець — шановні «Ответ банка», прошу не відписувати тупі відписки. Не гайте часу та наших коштів, ми вже це не читаємо. Львів*яни, якщо хочете приєднатись мій мейл obmanutyudeltabankom@gmail.com
Дельта Банк
Ответ банка
9 ноября 2014, 23:56
Шановний OlegLviv,
Дельта Банк — стабільний, прибутковий і надійний Банк. На жаль, зараз на ринку під впливом нестабільної політичної ситуації спостерігається масштабний відтік коштів вкладників, з яким вся фінансова система України не може впоратися відразу. Дана ситуація викликає скорочення обсягу готівки в країні і впливає на затримку виплат депозитів в цілому по банківській системі.
Керівництвом Банку вживаються заходи для організації безперебійної роботи банкоматів та забезпечення достатньої кількості готівки в касах відділень Банку з урахуванням запитів максимальної кількості Клієнтів.

Комментарии - 7

+
0
Alex1980
Alex1980
10 ноября 2014, 0:00
#
Олег, добрый вечер, меня заинтересовали выигранные дела против банка. Вы можете выложить сканкопию в личку (решение) а не заявление. Мне самому это очень интересно! Ваши возмущения я с вами разделяю — но все же если можно подтверждение! Буду благодарен (без фамилий и номеров договоров в скане)!
+
0
OlegLviv
OlegLviv
10 ноября 2014, 0:01
#
Тролям нічого не скидаю
+
0
OlegLviv
OlegLviv
10 ноября 2014, 0:02
#
Шукай на 6-7 сторінці за 7 жовтня і будь уважний коли читаєш, тролику
+
+1
Alex1980
Alex1980
10 ноября 2014, 0:10
#
Сам ты тролик, а хотя, какая разница — ты кого угодно в мониторе обзовешь! Даже побить сможешь! Главное клавиатуру не разбей!
+
0
gennady albotov
gennady albotov
10 ноября 2014, 1:55
#
Я выводил еще в августе-сентябре подобным способом только с другого банка. При таком выводе вы 2-4% от суммы перевода теряете.
Кроме того, с завтрашнего дня все переводы будут закрыты, так как карты в инете работать не будут.
+
0
Alex1980
Alex1980
10 ноября 2014, 7:40
#
А чего не будут? С визой там вроде уже порядок
+
0
dmitro84
dmitro84
10 ноября 2014, 9:40
#
А через какие бк выводили и как? мне бы немного долларов вывести… согласен на комиссию… спасибо!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться