Персонал для меблів. Сервис «Нова розстрочка».

08.10.14р. (середа) я здійснила покупку на суму 1181грн.
13.10.14р. я отримую СМС, що мені оформлена розсрочка на карту. Про підключення сервісу «Нова розстрочка» 02.10.2014р. я не була поінформована ні СМС, ні на e-mail ні дзвінком на моб. телефон, які я надала банку при укладанні договору і отриманню кредитної картка №1. Послуга неправомірна.
Звернення Про відключення сервісу «Нова розстрочка» було зареєстровано в Ірпінському відділенні банку 13.10.14р. за № 2467326.
В п»ятницю, 17.10.14р., мені зателефонували на моб. телефон і сказали, що сервіс відключен. В понеділок, 20.10.14р. я іду в Ірпінське відділення перевірити, чи сервіс відключен. Сервіс не відключен. Телефоную з банка на гарячу лінію: сервіс не відключен. Кажуть, Вам направлений лист на домашню адресу, що для відключення сервісу, Вам необхідно звернутися до відділення банку.
Адекватно? Звернулась у відділення банку з метою відключення сервісу, зареєструвала заяву, а вони в відповідь: зверніться до відділення банку.
Питаю Зюзю, чому не відключили сервіс, ви реєстрували мою заяву. Зміст заяви я озвучила при реєструванні. У відповідь Зюзя: я заяву не читав. Реєструю у Зюзі нову заяву повторно.
Адекватно получати гроші за таку роботу? І чиє це робота взагалі?
Вночі, в 01:17, 21.10.14р. я отримую СМС про відключення сервісу. О 12-й 21.10.14р. іду в банк перевіряти чи послуга відключена. Ні, сервіс підключен.
Що значать ваші СМС та телефонні звінки?
Коли відключите непотрібну мені послугу?
Дельта Банк
Шановний promen,
повідомляємо, що уточнювати фінансову інформацію по Вашому договору у Вас завжди є можливість наступними каналами зв'язку:
— зателефонувати до Контакт-Центру Банку за номерами: 044 428-95-95 або 0 800 500 600;
— за допомогою функціоналу «Запит до банку» через СДБО «myDELTA» (при наявності Стандартного доступу);
— через форму зворотнього зв'язку, яка розміщена на сайті Банку;
— за допомогою скайп-телефонії (deltabank_ukraine);
— надіслати лист на електронну адресу Банку: consultant@deltabank.com.ua або info@deltabank.com.ua.
Дякуємо за запитання!

Главная / Банки Украины 🏦 / Дельта Банк 💰 / Отзывы о Дельта Банке 📝 / Персонал для меблів. Сервис «Нова розстрочка».