Непрофесіоналізм, незручність обслуговування

без оценки
Sacuki
Перш за все, про відділення на Кловській (Київ). Два менеджери дали (як згодом виявилося) неправильну відповідь на поставлене питання щодо обслуговування мого депозиту № 26302108624473. В результаті я втратила пів робочого дня на всі процедури.
Далі, відділення по вул. Московська (Кредитпромбанку) перевели аж на Оболонь!!! Хоча найближче — на Дружби народів. Це ДУЖЕ незручно для тих, хто живе на Печерську і хочу обслуговуватися там же. На добирання туди-назад і очікування обслуговування мною було витрачено 2 дні!
Про відділення на Оболоні (№ 1). Я прийшла туди (10.07) для закриття зазначеного вище депозиту і підвищення ліміту для обслуговування карти через інтернет.
Менеджер, Христюк Тетяна Михайлівна прийняла обидві заявки, але не пояснила, що я маю приїхати додатково для верифікації. Самостійно я (на щастя, вчасно) додзвонилася і дізналася про додатковий приїзд. І хоча вказане відділення працює до 20:00, пані Христюк сказала, що буде лише до 18:00, а я маю приїхати о 17:30 для вчасного обслуговування. Отже я витратила свій робочий час для даної операції! Депозит (12.07) закрили, але виявилося, що пані Христюк невірно заповнила заявку на підвищення ліміту. І я втратила 3 дні (поки її розглядали). Довелося писати нову заяву, яку обіцяли розглянути за 5 днів! А перевести гроші я мала 15.07 і не пізніше! Зам. начальника відділення № 1 (Юлія) сказала, що можна підняти ліміт по телефону. Подзвонила, мені сказали що максимальна суму підняття — ДО 40 тис грн, а мені треба було до 60 тис. Невже зам начальника не знає такі елементарні речі — до якої суми можна підвищити ліміт по дзвінку? Якби я їй повірила і не передзвонила, то не змогла б провести необхідну суму 15.07. (а це було вкрай важливо !).

Підсумок: я більше ніколи не хочу зв«язуватися з Вашим банком і НІКОМУ його не порекомендую, а навпаки.

Вимагаю:
— навчити персонал заповнювати документи і адекватно спілкуватися з клієнтами
— провести перевірку знання персоналу відділення № 1 і Кловського на знання інормації, необхідної для роботи з клієнтами
— пані Христюк і пані Юлії винести догану за неефективну роботу
— позбавити відділення № 1 і Кловське будь-яких премій за поточний рік
Дельта Банк
Шановна Sacuki,
перш за все ми приносимо Вам свої вибачення за завдані незручності та некомпетентність співробітників відділення. Дякуємо Вам за надану інформацію, що є вкрай важливою для нас та домоможе нам покращити наш сервіс та умови обслуговування.
Ваша інформація була передана у відповідний підрозділ Банку та буду вжито необхідних заходів, щодо роботи мпівробітників.

DeltaBank
DeltaBank
15 июля 2013, 17:50
Шановна Sacuki,
дозвольте зазначити, що для переведення обслуговування Договору депозитного вкаладу, достатньо звернутись у відділення Банку з письмовою заявою на переведення та підписати додаткову угоду до Договору.

Главная / Банки Украины 🏦 / Дельта Банк 💰 / Отзывы о Дельта Банке 📝 / Непрофесіоналізм, незручність обслуговування