Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Банк краде Ваші гроши за допомогою своїх банкоматів

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
Vasylrivne 7 июня 2012, 16:04
06.04 я клав кошти через банкомат в Рівненській філії банку.Як це часто буває він зажував кілька купюр-збіглися працівникі банку, директор, охорона і пилочками для ногтів, пінцетами, лінійками витягли зажовані купюри крім 200-кі, яка не піддалася на активні дії працівників по її вилученню.Мене заспокоїли, сказали написати заяву, що я і зробив, сказавши, що через два тижня, а може і раніше буде інкасація і мене зразу повідомлять, повернувши гроши.Пройшло майже два місяці, я невитерпів — пішов сам в банк.На мене співчутливо подивились і спитали чи я по пошті не отримував листа, я підтвердив, що ніякого листа ніхто мені не висилав і на телефон тим більше не дзвонив, тоді мені його роздрукували, де було вказано, що надлишків грошей не виявлено, причому заява мною була написана 06.04., а в листі вказано, що 25.04 — мені пояснили, що це дєвочка економіст помилилась, а на рахунок моїх 200 грн банк не помилився, а забрав собі. Дуже добрий і зручний метод заробляння коштів за допомогою несправних банкоматів, молодці! Що робити не знаю-писати заяву в управління захисту прав споживачів? Писати заяву в міліцію? Як мені довести, що ця купюра там була? Не думаю, що працівники банку тепер підтвердять, що її бачили! В принципі і гроши невеликі, але мені трохі прикро, коли касир цього банку помилилася на 12000 грн, я їй їх вернув-вона чуть не обімліла в тій своїй будці, а зі мною банк поступив от таким простим чином — гроши не повернув, дати заяв напутав, листа не вислав, ніхто не передзвонив і саме головне — НІКОМУ НАВІТЬ В ГОЛОВУ НЕ ПРИЙШЛО просто по-людськи вибачитися… Отже дельта-банк при любій «слизькій» ситуації завжди нею скористається для того, щоб вкрасти Ваші гроши, будьте обережні! Крім того випадок з листом, датами, обіцянками вказує на те, що у банку повний бардак і безвідповідальність.Такому банку довіряти свої гроши не можна!!!

Комментарии - 3

+
0
zeta13
zeta13
8 июня 2012, 12:12
#
Пишите везде! не спускайте с рук махинации.
Показательна ситуация в г.Белая Церковь-оманутым вкладчикам до сих пор! не выплатили украденные деньги, а на должности с правом подписания договоров взяли! человека который по решению суда не имел право занимать такую должность! воровской банк-берет на работу ВОРОВ!
+
0
andriyko
andriyko
12 июня 2012, 22:56
#
Я скажу так треба вміти користуватись банкоматом! Я оформив карточку і вже 2 роки поповнюю її через банкомат і проблем ще ніяких не було! А на рахунок бардака я вам скажу, що перед тим як купляти якись банк треба подумати головою хто тих клієнтів буде обслуговувати! Я вже третій день прихожу в банк а там черги біля економістів не закінчуються! Вони навіть голову підняти не можуть! Це питання до їхнього керівництва чим вони думають!!! А за Білу Церкву скажу в сім'ї, як кажуть, не без… Банки всі одинакові, тільки в одних більше клієнтів і більше «гадості» пишуть а в інші заходить один клієнт в день і тому так «вгодять» що все в шоколаді!
+
0
andriyko
andriyko
12 июня 2012, 23:14
#
І ще скажу, хай ще Форум куплять і тоді на відділення точно ніхто зайти не зможе!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Дельта Банк 💰 / Отзывы о Дельта Банке 📝 / Банк краде Ваші гроши за допомогою своїх банкоматів