Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Кредит повністю оплачений, договірні умови виконала вчасно, а Дельта банк не бачить останій платіж, який здійснювала через Укрпошту. І не визнає, що кредит я закрила.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Светлана Г 6 августа 2018, 11:52
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, що може висунути проти мене Кредит -Капітал. Я також брала кредит 04 січня 2014 року в Дельта банку і всі погашення по кредиту проводила через Урпошту, всі платежі пройшли крім одного останього платежу по кредити за 07 березня 2015 року в сумі 495,58 грн. Зверталася за інформацією про закриття кредиту до Дельта банку (так як це мала бути вже остання оплата по кредиту) нашо отримуавла відповідь, що вони гроші від Укрпошти не отримували. А коли звернулася з цим питання до Укрпошти на що отримала підтвердження, що платіж був проведений (від Укрпошта я маю квитанцію про оплату, листи про підтвердження здійсненої оплати, та реєстр про проведення платежів до Дельта банку). І тепер мені постійно телефонують коллектори, або присилають листи до дому, що в мене є борг перед Дельта банком (вірніше перед факторинговою компанією Кредит-Капітал з якою я незаключала ніякого договору), що в мене борг виріс вже до 2500 тисяч гривень. Може хтось чув, як з цими колекторами можна боротися, куди треба звертатися бо кожна сторона Дельта банк говорить, що платежу не було, а Укрпошта підтверджує. Йти до суду, що б він розбирався в моїй справі мені вийде дорожче. Куди можна ще звертатися? P.S. Я вже зверталася з цим питанням до Нацбанку, до Фонду Гарантування вкладі на що отримувала відповідь, що це компетенція Дельта Банку.

Комментарии - 8

+
+1
Toxa David
Toxa David
6 августа 2018, 12:49
#
Зверталася за інформацією про закриття кредиту до Дельта банку — отримуавла відповідь, що вони гроші від Укрпошти не отримували. Звернулася з цим питання до Укрпошти на що отримала підтвердження, що платіж був проведений. Логично отправить квитанцію від Укрпошта про оплату, листи про підтвердження здійсненої оплати, та реєстр про проведення платежів до Дельта банку — копии. Це компетенція Дельта Банку, заказным письмом с уведомлением о вручении и запросить ответ на аргументы Укрпочты. Дождаться оф ответа от Дельты и при необходимости ответ отправить на Укрпочту. Так и пересылать письма пока деньги не найдут. А компанію Кредит-Капітал отправить в суд — пусть доказывает долг.
+
0
DeltaBank
DeltaBank
6 августа 2018, 12:54
#
Светлана Г, доброго дня,
датою надходження коштів на рахунок є дата їх фактичного зарахування. Дельта Банк не несе відповідальності за діяльність інших структур і установ.
Також повідомляємо, що у зв'язку з процедурою ліквідації Банк проводить реалізацію усього майна, включаючи кредитні договори. Уточнити стан рахунку у Вас завжди є можливість у Контакт-Центрі Банку за номером 044-428-95-95 або у найближчому відділенні.
+
+13
анатолий дробинин
анатолий дробинин
6 августа 2018, 14:58
#
Дельта сдыхающий мошенник.
+
0
Светлана Г
Светлана Г
6 августа 2018, 15:23
#
Я наприклад не вірю Дельта банку, що вони не отримали оплату перераховану Укрпоштою (так, як мені не надали виписку банку зі свого рахунку підтверджуючий документ на мою вимогу) коли я їх про це попитала тоді вони відповіли, що на це немають право). Для чого Укрпошті обманювати, вони є наданий момент діючим органом і надають такі послуги, щоб клієнт може до них звернутися за послугою про перерахування коштів, до будь якої Установи. Виходить що Укрпошта здійснила перерахування коштів, а Дельта банк міг мій платіж зарахував не на мій рахунок. Я також вважаю, що Дельта банк шахраї, так як вони не хочуть розбиратися і бачити очевидне.
+
+13
smarton13
smarton13
6 августа 2018, 15:31
#
Пошлите их в сад…
+
0
DeltaBot
DeltaBot
14 августа 2018, 12:07
#
Все их действия — это блеф, я например, специально с ними общаюсь, там сидят тупорылые девочки и мальчики с заучеными фразами. Вы ни кому ни чего не должны. Воспринимайте это как розыгрыш, и тупо с них гоните. Если кредит не застовной, до суда дело не дойдет, а если и дойдет то они проиграют — Вы же все заплатили!!!
+
0
Светлана Г
Светлана Г
15 августа 2018, 0:03
#
Спасибо большое за ответ.
+
0
х х
х х
18 августа 2018, 21:02
#
Света не обращайте внимания есть опыт общения с этими ***** до дела не дойдет и до суда тоже им это не просто не выгодно а нервы потрепают если вы будете так реагировать
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Дельта Банк 💰 / Отзывы о Дельта Банке 📝 / Кредит повністю оплачений, договірні умови виконала вчасно, а Дельта банк не бачить останій платіж, який здійснювала через Укрпошту. І не визнає, що кредит я закрила.