Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Новость 2018

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
vovan50 11 апреля 2018, 21:57
По чекам оплатил с ,, лихвой,, всю сумму кредита.Придолбались за платёж по укрпочте(за один месяц)Укрпочта предоставила офицмальное письмо о том, что деньги перевели на счёт убогого (дельта)банка.Доставали 4 года.Сегодня получил письмо, что мой долг (хотя по чекам такого нет) в удвоенной сумме перекупил ТОВ,, ФК,, Кредит-Капиталл,,, которые требуют немедленно погасить долг.Как понимать? Как реагировать? И о каком долге речь(не говоря о удвоении)? Это что полный банковский беспредел, или простое гопничество???

Комментарии - 6

+
0
DeltaBank
DeltaBank
12 апреля 2018, 9:14
#
Vovan50, доброе утро,
для уточнения финансовой информации у Вас есть возможность перезвонить в Контакт-Центр Банка по номеру 044-428–95–95 (в будни с 09:00 до 18:00).
+
+17
franklin0109
franklin0109
12 апреля 2018, 10:01
#
Якщо у вас є договір і всі чеки на руках то вам не треба боятися звертайтеся в прокуратуру заявою і нехай ними займаються за здирництво по статті 189. 1. Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, пошкодження чи знищення їхнього майна або майна, що перебуває в іхньому віданні чи під охороною, або розголошення відомостей, які потерпілий чи його близькі родичі бажають зберегти в таємниці (вимагання),-
караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
2. Вимагання, вчинене повторно; або за попередньою змовою групою осіб, або службовою особою з використанням свого службового становища, або з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, або з пошкодженням чи знищенням майна, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому,-
карається позбавленням воді на строк від трьох до семи років.
+
+10
vovan50
vovan50
12 апреля 2018, 21:42
#
Дякую Вам!
+
+21
Дима Дж
Дима Дж
12 апреля 2018, 22:53
#
Они всем увеличили сумму в два раза и выставили на продажу и нашлись козлы которые все таки выкупили выдуманые кредиты за копейки.а теперь трезвонят во все телефоны и орут отдать всю выдуманую суму.мне тоже пришло письмо счастья с сумой в два раза больше.и звонят в любое время суток каждый день да мне пофик я их не боюсь и не собираюсь платить несуществующий долг.все номера в черном списке полный игнор письма в мусорку и живите себе спокойно.колекторы и дельта это два пустых места на которых не стоит тратить свою жизнь и время.главно не встурайте с ними в контакт и все.
+
0
franklin0109
franklin0109
17 апреля 2018, 0:44
#
Чому ви відповідальні працівники і юристи колишнього дельта банку за три роки не звернулися до суду з приводу повернення грошей за кредитом. Ви сподіваєтеся, що ми злякалися ваших юристів і колекторів. Якщо дійсно є юристи, які працюють і дзвонять позичальнику вони повинні по повній формі надати Ф. В. О і номер посвідчення. У вас був шанс через суд повернути гроші, а по закінченні трьох років ви програли.
+
0
Светлана Г
Светлана Г
6 августа 2018, 11:41
#
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, що може висунути проти мене Кредит -Капітал. Я також брала кредит 04 січня 2014 року в Дельта банку і всі погашення по кредиту проводила через Урпошту, всі платежі пройшли крім одного останього платежу по кредити за 07 березня 2015 року в сумі 495,58 грн. Зверталася за інформацією про закриття кредиту до Дельта банку (так як це мала бути вже остання оплата по кредиту) нашо отримуавла відповідь, що вони гроші від Укрпошти не отримували. А коли звернулася з цим питання до Укрпошти на що отримала підтвердження, що платіж був проведений (від Укрпошта я маю квитанцію про оплату, листи про підтвердження здійсненої оплати, та реєстр про проведення платежів до Дельта банку). І тепер мені постійно телефонують коллектори, або присилають листи до дому, що в мене є борг перед Дельта банком (вірніше перед факторинговою компанією Кредит-Капітал з якою я незаключала ніякого договору), що в мене борг виріс вже до 2500 тисяч гривень. Може хтось чув, як з цими колекторами можна боротися, куди треба звертатися бо кожна сторона Дельта банк говорить, що платежу не було, а Укрпошта підтверджує. Йти до суду, що б він розбирався в моїй справі мені вийде дорожче. Куди можна ще звертатися? P.S. Я вже зверталася з цим питанням до Нацбанку, до Фонду Гарантування вкладі на що отримувала відповідь, що це компетенція Дельта Банку.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться