Загрози з номера мобільного телефону 0506390000!
Я дивлюся що нахабний дельта банк не може заспокоїтися! Хочете повернути гроші звертайтеся в суд, а колекторськими конторами які хочуть залякати позичальників у вас не вийде сьогодні я поспілкувався з однією конторою працюють на державу України за возрату боргів номер мобільного телефону 0506390000. Хочете отримати за кредитом звертайтеся в суд за місцем проживання позичальника.
В суд эти недоумки не податут им выгодней сливать даные клиента всяким козлоколекторам.мои даные сначала были у одних вышибал теперь у других но опыта набрался как с ними себя вести просто забил на их звонки все номера в черный список о все хай звонят хоть лопнут
И суд не приймет иски по кредитам срок исковой давности 3года я так думаю что у многих пишущих здесь людей он давно уже истек у меня в январе например. Вот поэтому этим придуркам ничего не остается как надеятся на козлоколекторов только они просчитались их никто не боится звонки игнорируются и платить никто ничего не собирается обламаются.
- franklin0109
- 16 января 2018, 15:37
Так я згоден платити цим *** я не збираюся вони мене після пропажі платежу в сумі 5500 гривень в грудні 2014 року я перестав платити. 2015 році почалися погрози по 2018 рік я цих співробітників дельта банку та їх колекторів я не боюся нехай приїжджають але піти самі не зможуть якщо поліція не допомагає то треба самим вирішувати цю проблему
- franklin0109
- 16 января 2018, 19:38
Загрози з номера мобільного телефону 0506390000, 0635440000 колектора вирішили нас лякати, що приїдуть і виселяти з квартир і заберуть майно. Особисто я вже три роки чекаю коли вони приїдуть щоб їм руки і ноги переламати.