Дельта - ..
Таких грамотных много. но толку? оплатить то приидется. что по суду, что так
- Макс Максимов
- 13 декабря 2016, 10:58
Смени номера и спи спокойно
- franklin0109
- 13 декабря 2016, 11:56
Я давно вже писав про це хто потрапив біду по кредиту цього банку давайте підтримаємо один одного. Коли була введена тимчасова адміністрація або в стадії ліквідації банк не має піднімати процентні ставки.
Нарахування процентів за договором припиняється (ст. 613 Цивільного кодексу України).
Передаючи боргі, банк повинен враховувати ст. 60 Закону України «Про банки і банківську діяльність». У ній сказано, що дані щодо діяльності та фінансового стану клієнта є банківською таємніцею. Її розголошення заборонено, та допускається лише у виняткових випадках, передбачених законом. Наприклад, при проведенні слідчих дій. Крім того, згідно ст. 32 Конституції України, не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.
Franklin0109, повторно відмічаємо, що всі нарахування Банку коректні та законні. А якщо у Вас лишися невирішені питання — для отримання додаткових роз'яснень рекомендуємо подати у відділенні Банку письмовий запит.
- Katerina Syrovatka
- 13 декабря 2016, 12:03
Чи правильно я розумію, що перш чим попереджувати про віїзд «групи захвату» до нас, ми мали би отримати рекомендований лист від банку з офіційними документами по боргу та позовом до суду разом з повісткою? Не можу второпати на що розраховують дозвонювачи. Просто я вже маю деякий досвід в родині, що банк має саме так чинити, незалежно від того в стадіі ліквідаціі він знаходиться, чи ні.
Дії банку прямо направлені на руйнування психіки Вашої, та Ваших знайомх, чий номер телефону в них є.Так ви скоріше, за їх розрахунком, сплатите гроші. Сьогодні спілкувався з юристом. Порекомендував у приватній розмові взагалі з ними не розмовляти, якщо є така можливість. Також, моральна компенсація в Україні за такі дії практично не відшкодовується.
прежде всего хотим отметить, что звонки со стороны ответственных сотрудников Банка, осуществляются с целью предоставления рекомендаций и пояснений о необходимости своевременного выполнения обязательств перед Банком. Обращаем Ваше внимание, что ответственные сотрудники Банка четко придерживаются установленных и утвержденных модулей для работы с Клиентами Банка, у которых есть просроченная задолженность, не нарушая норм действующего законодательства Украины.