Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Угрожают в открытую!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
franklin0109 9 октября 2016, 10:43
Погрожують у відкриту!
насамперед хочемо зазначити, що дзвінки з боку відповідальних працівників Банку, здійснюються з метою надання рекомендацій і пояснень про необхідність своєчасного виконання зобов'язань перед Банком. Правильно треба залякати позичальників до інфаркту і клієнт одразу сплатить весь борг. Звертаємо Вашу увагу, що відповідальні співробітники Банку чітко дотримуються встановлених і затверджених модулів для роботи з Клієнтами Банку, у яких є прострочена заборгованість, не порушуючи норм чинного законодавства України. За весь час що банк погрожує у мене за два роки є документи і докази і автоматично запис співробітників!
Дельта Банк
Ответ банка
10 октября 2016, 9:16
franklin0109, як вже неодноразово зазначалося, якщо у Вас виникли додаткові питання, у Вас завжди є можливість подати у відділенні Банку письмовий запит.

Комментарии - 8

+
0
franklin0109
franklin0109
9 октября 2016, 13:10
#
Куди дивиться прокуратура і поліція! Відкрито погрожують колишнім клієнтам і зайомщику, потрібно припиняти і закрити цей дельта банк.
+
0
DeltaBank
DeltaBank
10 октября 2016, 9:16
#
Franklin0109, повторно звертаємо Вашу увагу, що співробітники Банку чітко дотримуються встановлених і затверджених модулів для роботи з Клієнтами Банку, у яких є прострочена заборгованість, не порушуючи норм чинного законодавства України.
+
0
Katerina Syrovatka
Katerina Syrovatka
10 октября 2016, 14:42
#
Мені сьогодні знов звонила пані з ДБ. Чи то Галина Михайдівна, чи ще якось інакше. Приказано мені чекати сьогодні приїзду колекторів. Запитала її, чи є постанова суду, від якого числа, коли постанова була доведена до мене? Ні на одно питання не отримала відповіді. Взамін почула погрози і вимогу негайно сплатити борг. Я чемно з нею попрощалась. А у відповідальних співробітників банку в який раз запитую — де ви таких берете? Мені вже не хочеться з вами сперечатись з приводу вашого суду з Укрпоштою. Бо що я можу почути нового від вас? Знов будете розказувати, що ви не несете відповідальності за своїх партнерів, яких пропонували клієнтам? Чи вкотре нагадаєте, що для вас платіжні документи, як то чеки, квітанціі і виписки з реєстрів про уплату внесків по кредиту не є документами? І не соромно вам? Для чого тоді ви там працювали і працюєте, якщо клієнти банку з ваших міркувань повинні ще і самі прослідковувати рух проплачених коштів до вас? Можете нічого не відповідати. Хіба щось нове і конкретне напишите. Наприклад, як протікає суд між вами та Укрпоштою? На якій стадіі зупинились засідання?
+
0
DeltaBank
DeltaBank
10 октября 2016, 14:57
#
Katerina Syrovatka, доброго дня,
потоврно зазначаємо, що дзвінки з боку відповідальних співробітників Банку, здійснюються з метою надання рекомендацій та пояснень про необхідність своєчасного виконання зобов'язань перед Банком. Звертаємо Вашу увагу, що відповідальні співробітники Банку чітко дотримуються встановлених і затверджених модулів для роботи з Клієнтами Банку, у яких є прострочена заборгованість, не порушуючи норм чинного законодавства України. Для отримання додаткових роз'яснень рекомендуємо подати у відділенні Банку письмовий запит.
+
0
татьяна гурова
татьяна гурова
10 октября 2016, 14:47
#
Ну что приезжали к вам колекторы
+
0
Zheka1772
Zheka1772
10 октября 2016, 15:21
#
А они ни к кому не приезжают. Только угрожают.
+
0
yulyag
yulyag
12 октября 2016, 12:23
#
И мне звонят! каждый раз с нового номера, достали их тупые угрозы!
+
0
noxfer
noxfer
13 октября 2016, 4:55
#
Закройте долги по телу и процентам, оставьте пеню. Ничего больше чем звонить они делать не будут. читал решения суда по не действующим кредитам банка. никакой пени! Только ипотеки, залоговые с длинным строком кредитования, если должник вышел в задолженность до окончания договора, тогда пеня есть. но можно найти причину её не платить. попробовать.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться