Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Погрози

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
AIO777 7 октября 2016, 13:59
Доброго дня. На мій домашній стаціонарний номер телефону надходять дзвінки з погрозами працівників Дельта Банку щодо погашення кредиторської заборгованості моєю далекою родичкою. Спочатку просили їй передавати, щоб вона сплачувала кредитні кошти та з’явилася до відділення банку. Ми намагалися з нею зв’язатися, але зв’язок з нею втрачений, вона змінила номер телефону, адреси проживання ми іі не знаємо. Останній дзвінок працівників Дельта Банку налякав моїх батьків і ледь не довів до лікарні, хто телефонували почали стверджувати, що вона проживає разом з нами, що в якихось договорах вказала місце проживання нашу адресу, що там стоять наші підписи… але це не так. Вона з нами не проживає і ніколи не проживала, документи на житло ми не надавали, особисті документи (паспорти) ми теж не надавали, поручителями не були і документи ніякі не підписували. На яких підставах представники Дельта Банку телефонують нам з погрозою приїзду колекторів та конфіскацією майна на суму, яку заборгувала наша родичка?
У випадку приїзду колекторів ми будемо телефонувати в поліцію та до журналістів, а також звертатися до суду на Ваш банк не тільки за безпідставні звинувачення та погрози, а і за вішкодування моральної шкоди.
Дельта Банк
Ответ банка
7 октября 2016, 14:05
AIO777, доброго дня,
для врегулювання ситуації рекомендуємо подати відповідну заяву на електронну адресу Банку: consultant@deltabank.com.ua або info@deltabank.com.ua.

Комментарии - 5

+
0
Alkon
Alkon
7 октября 2016, 14:50
#
Записывайте разговоры и напишите заявление в полицию. Так же напишите заявление в ДБ про исключение вашего номера из базы для обзвона, тк вы не являетесь ни поручителем ни должником банка и пусть, также обяснят на каких основаниях вас донимают звонками. Пусть вам ДБ предоставит ответ. На вашем заявлении должны поставить номер входящего документа.
+
0
Сергей       ----
Сергей ----
7 октября 2016, 20:19
#
Вы не обязаны писать заявления в дб. впредь не общайтесь с «модульными». и родителям запретите. никто вам ничего не сделает и не приедет. как только в трубке голос «модульного» кладите трубку!
+
0
Defensive
Defensive
8 октября 2016, 0:05
#
Поддерживаю.
Они с ума сошли.
Чем больше будет на банк жалоб в правоохранительные органы — тем быстрее этот беспредел прекратится.
+
0
franklin0109
franklin0109
9 октября 2016, 10:27
#
Цей дебільний банк вже всіх дістав погрозами, я думаю що пора на них в прокуратуру і поліцію направити.
Перш за все відповідальний працівник зобов'язаний зателефонувати не з мобільного а стаціонарного 044 428 95 95. і ввічливо спілкуватися колишніми клієнтами а не погрожувати у відкриту.
насамперед хочемо зазначити, що дзвінки з боку відповідальних працівників Банку, здійснюються з метою надання рекомендацій і пояснень про необхідність своєчасного виконання зобов'язань перед Банком. Правильно треба залякати позичальників до інфаркту і клієнт одразу сплатить весь борг. Звертаємо Вашу увагу, що відповідальні співробітники Банку чітко дотримуються встановлених і затверджених модулів для роботи з Клієнтами Банку, у яких є прострочена заборгованість, не порушуючи норм чинного законодавства України.
+
0
DeltaBank
DeltaBank
10 октября 2016, 9:22
#
Franklin0109, як вже неодноразово зазначалося, якщо у Вас виникли додаткові питання, у Вас завжди є можливість подати у відділенні Банку письмовий запит.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться