Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Звернення!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
Ludadom 4 августа 2016, 17:40
Хочу запитать у ДБ, у вас хоть одна адекватна людина працює, з якою можна вияснить і обсудить деталі по моїй заборгованості? Тому що, ті«отвественные сотрудники банка»які дзвонять з різних номерів і розмовляють жаргоном ..., мене не чують… А тільки вміють погрожувать, що виселять мене шахрайку з квартири, що я буду бомжовать і збирать бутилки, що під забором мене собаки будуть лизать, моїх дітей відправлять у дит.будинки і ще багато іншого.Це вас так ваш БОС Ворушилин навчив… Який сам обдурив людей на 4,5 миліарда гривень.(Так хто шахрай?)Так ось слухайте мене уважно,1)всі дзвінки записуються і передадуться до прокуратури..2)квартира з якої ви мене збираєтесь виселять,є в заставі іншого банку, в якому оформлявся(і сплачується) валютний кредит за неї.так що вам дуля, в квартирі тоже нічого нема так як там ніхто не живе.Якщо я прописана в цій квартирі, то це не означає що я там проживаю(проживаю в іншому місті)до речі заходила у відділення вашого банку, щоб сказати фактичну адресу, сотрудниця банку сказала, що вона нічого не фіксує, щоб я дзвонила по номеру 0444289595, подзвонила, довго мене з*єднували і з*єднали.Коли я представилась, мене не спитали адресу проживання, а недорізаним голосом голосили чого я дзвоню, якщо у мене немає всієї суми до погашення, щоб краще я збирала «своє лахмоття»і виміталася з квартири і т.д.Тому по 3)Від сьогоднішнього дня я незаплачу вам не копійки, скажіть СПАСІБО своїм «працівникам юридичного відділу»зборище огризків, які гроша ломаного не стоять.Хочете викликати мене в суд, тільки особисто в руки повістку з моїм підписом про отримання.А то лякають постановою якої ніхто в очі не бачив.Ответ банка можете не писать, надоїло читать заучені безтолкові фрази!
Дельта Банк
Ответ банка
5 августа 2016, 9:15
Ludadom, доброго ранку,
дзвінки з боку відповідальних співробітників Банку, здійснюються з метою надання рекомендацій та пояснень про необхідність своєчасного виконання зобов'язань перед Банком. Звертаємо Вашу увагу, що відповідальні співробітники Банку чітко дотримуються встановлених і затверджених модулів для роботи з Клієнтами Банку, у яких є прострочена заборгованість, не порушуючи норм чинного законодавства України.
Також зазначаємо, при виникненні простроченої заборгованості відбувається нарахування штрафних санкцій у порядку, передбаченому Договором.

Комментарии - 6

+
0
gubaanatoly
gubaanatoly
5 августа 2016, 11:08
#
Ответ банка Дельта Банк
А тільки вміють погрожувать, що виселять мене шахрайку з квартири, що я буду бомжовать і збирать бутилки, що під забором мене собаки будуть лизать, моїх дітей відправлять у дит.будинки і ще багато іншого. кАК ЭТО МОЖНО СОПОСТАВИТЬ С ЭТИМ? Звертаємо Вашу увагу, що відповідальні співробітники Банку чітко дотримуються встановлених і затверджених модулів для роботи з Клієнтами Банку, у яких є прострочена заборгованість, не порушуючи норм чинного законодавства України.
+
0
Ludadom
Ludadom
5 августа 2016, 17:41
#
1.Банк-Також зазначаємо, при виникненні простроченої заборгованості відбувається нарахування штрафних санкцій у порядку, передбаченому Договором.-КОМЕНТУЮ: Срок договору і карти закінчився ще в 2015р.Після чого банк не має права нараховувать ні%, ні комісії, ні неустойку. (Закон №1669, ст.2)Банк дійшов до стадії откровенного криміналу, грубо порушуючи законодавство України.2.Банк- відповідальні співробітники Банку чітко дотримуються встановлених і затверджених модулів для роботи з Клієнтами Банку, не порушуючи норм чинного законодавства України.-Поясніть людям, які Закони читають ваші співробітники, але точно не Конституційні законодавства України.
+
0
LenaL
LenaL
5 августа 2016, 17:42
#
Ну они же вам не скажут что они ЛОХИ, правда? Они делают лохов из нас. Но вот тут фиг они угадали. Все мои ответы на их звонки в преть будут не культурными но для них очень понятными — имею полное право не слушать это *** . Из денег ни копейки платить не буду. Все звонки «ответственных сотрудников» записаны и будут использованы по назначению в случае суда.
+
0
Ludadom
Ludadom
6 августа 2016, 0:07
#
Мої дії будуть теж такими.Цих недоучок просто буду посилать на три букви, про що можна говорити з недоразвитими, якщо ВОНО дзвонить і меле про якийсь суд в м.Острог Хмельницької обл.Люди Ви тільки вдумайтесь… Ну якщо тільки в них якась карта «СВОЯ», судячи з" ЇХНІХ«законів України і затверджених модулів для роботи з клієнтами, все те що я цитувала в отзиві ( записи погроз)_ЗВИРТАЮСЬ ЗАРАЗ ДО БАНКУ_де? покажіть мені пальцем, хто пише ці ответи банку де? в чинному законодавстві України прописані такі цитати якими висловлюються ваші „дзвонящі“,№закону, пунк, сторінка і т.д.
+
+5
dostali111
dostali111
6 августа 2016, 1:48
#
Не рвите себе сердце. Просто посылайте в лес.
+
0
Ludadom
Ludadom
6 августа 2016, 11:36
#
Нехай відповідають за свої слова! НЕДОУМКИ!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться