Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Никогда не используйте данный банк ! Прочитайте внимательно.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
BisentoArt 3 ноября 2019, 21:22
Отделение по адресу: Харьков, пл. Конституции, 26
Если вы собираетесь взять кредит в этом банке, прочитайте этот отзыв. Значит подал я заявку на кредит в этом банке, оператор очень долго со мной возился, потом я несколько часов ждал, и вот мне радостно сообщили что кредит мне отказан.
Прошло пару дней, и в один момент на мой телефон обваливается куча звонков, по 3-4 сообщения за минуту, что мне дали кредит/займ в разных организациях, я испугался, я больше нигде не оформлял кредит, а мне сообщают из разных агентств — вы подали заявку, с вашим номером, местом проживания, инн, ФИО, вам оформлять?
Долго думая кто мог украсть мои данные, вспомнил о Банк Кредит Днепр, для того чтобы выяснить так ли это, обзвонил все конторы которые мне навязывали кредит, и в одной признались, что Кредит Днепр слили мои данные, я позвонил оператору этого банка, проговорив около 40 минут, каждый раз переключая меня на разных операторов, никто не признавался что они передали мои данные, в итоге пригрозив им законодательством и сказав что разговор в записи, один из операторов сообщил — В случае отказа, ваши данные передаются нашим партнёрам (У этого банка, нет в партнёрах тех организаций которые мне звонили) мне сказали — мы поняли вашу проблему, с вами свяжутся в течение двух недель, естественно никто не связался, я три дня потратил чтобы удалить заявки непонятно кем созданные в разных банках и микро-займах. Операторы — врут, на 10 человек лишь 2-3 будут честными с вами. Будьте бдительны, надеюсь на мне нет кредитов с микрозаймов, я очень перенервничал, на моём месте может быть чья-то мать со слабым сердцем.
Банк Кредит Днепр
Ответ банка
6 ноября 2019, 14:21
Добрый день!

При подаче заявки на кредит клиент соглашается с данной информацией, предоставленной на сайте:

Цим підтверджую, що при заповненні Заявки на замовлення Продукту «Кредит готівкою» (далі – Заявка), даю згоду АТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» на використання моїх персональних даних, вказаних у Заявці відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2296-VI (далі – Закон).

Мені повідомлено, що володільцем персональних даних на підставі цієї згоди стає АТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО». Підтверджую, що згода на використання моїх персональних даних передбачає згоду, в тому числі (але не виключно) на їх обробку, збір, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, передачу третім особам, використання та поширення.

Склад та зміст персональних даних, щодо яких надаю згоду на використання включає інформацію, яка стосується моїх: прізвища, ім’я, по-батькові, статі, номера документу, що посвідчує особу (паспорту), ідентифікаційного коду, віку, освіти, місця роботи та загального трудового стажу, розміру прибутків, місця проживання, зацікавленості та/або потреби у фінансових продуктах/послугах, контактні дані (включаючи телефон, адресу електронної пошти) з метою забезпечення реалізації відносин по отриманню мною оптимальних фінансових (в т.ч. кредитних) продуктів/послуг. Погоджуюсь, що обсяг наданих мною персональних даних включає в себе інформацію/відомості, що дозволяють ідентифікувати мене та підтверджую, що вони були надані мною відносно себе та є точними і достовірними. Підтверджую, що згода на обробку моїх персональних даних є безумовною, безвідкличною та не обмежена строком дії.

Мені відомо про мої права, як суб’єкта персональних даних, відповідно до Закону, в тому числі передбачені ст. 8 Закону, включаючи право знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження володільця персональних даних, отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані; на доступ до своїх персональних даних; пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних; вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; відкликати згоду на обробку персональних даних, тощо.

Заповнюючи дану Заявку, я даю згоду АТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу даної інформації третім особам, під якими розумію: колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, банки з усіма видами обробки персональних даних, які банк буде мати право здійснювати з цими даними, інші фізичні та/або юридичні особи. Не заперечую щодо перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з’ясування відомостей, які стосуються виконання мною взятих на себе зобов’язань по договорам (в т.ч. кредитним), у випадку наявності таких, тим самим розуміючи що об’єм інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з’ясування якої буде такою, яка буде повною та достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої подальшої майнової відповідальності, у випадку її необхідності.

Підтверджую, що текст цієї згоди містить всю інформацію про володільця персональних даних, склад та зміст персональних даних, які збираються відповідно до цієї згоди, про мої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також про осіб, яким можуть бути передані мої персональні данні. У зв’язку із чим підтверджую, що мені повідомлено всю зазначену інформацію в момент її збору.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Банке Кредит Днепр

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.3 42.85
USD 39.45 39.85
Все курсы банка

Курс валют в Банке Кредит Днепр

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.3 42.85
USD 39.45 39.85
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Банк Кредит Днепр 💰 / Отзывы о Банке Кредит Днепр 📝 / Никогда не используйте данный банк ! Прочитайте внимательно.