Креді Агріколь незаконно утримує останні 3310,93 грн та порушує ст. 1075 ЦКУ
Курс валют в Креди Агриколь Банке
20.05.2026 року у зв’язку з розірванням договору банк офіційно зафіксував мої реквізити IBAN для перерахування залишку моїх власних грошових коштів до АТ «Банк «Кліринговий Дом».
Відповідно до частини 2 статті 1075 ЦКУ, залишок коштів мав бути перерахований НЕВІДКЛАДНО (в день розірвання договору). Сьогодні вже 25.05.2026 року, грошей немає.
Сьогодні в офіційному чаті підтримки банку мені видали дві шокуючі відповіді:
«Наразі жодного платежу не було створено» — тобто банк за 5 днів навіть не спробував повернути мої гроші.
«Термін розгляду Вашого звернення 30 днів календарних» — банк свідомо заявляє, що його внутрішній регламент вищий за Закони України.
Після цього оператор просто примусово закрив діалог, відмовившись вирішувати проблему. Через протиправні дії банку я залишився взагалі БЕЗ ГРОШЕЙ.
Повідомляю керівництву банку, що Офіційна досудова претензія вже надіслана на вашу пошту. Повний пакет доказів (скриншоти чату із зізнанням, що платіж не створено, та примусовим закриттям діалогу) сьогодні повторно направлено до Національного банку України як невід'ємне доповнення до відкритої справи № З-267607/1/20515 від 20.05.2026.
ВИМАГАЮ від VIP-підтримки Мінфіну: негайно втрутитися, знайти мою заяву (Звєрєв К. Л., ІПН 3701207015) та випустити платіж на 3310,93 грн за наданими реквізитами сьогодні! Розрахунок пені та 3% річних за ст. 625 ЦКУ вже розпочато.