Привласнили собі мої кошти

Я, Романько Денис Олександрович, хочу звернути увагу на кричущу некомпетентність та безвідповідальність цього банку.

Два місяці тому мій рахунок було заблоковано без жодних пояснень. Усі мої спроби увійти в інтернет-банк були заблоковані, і я не мав жодного доступу до власних коштів.

Після звернення до служби підтримки мені повідомили, що нібито проводиться «перевірка» рахунку, і що я можу або чекати стандартні 60 днів, або приїхати до відділення для «прискорення» процесу. Проблема в тому, що у моєму місті відділення банку немає.

Через кілька тижнів я, нарешті, зміг дістатися до відділення, витративши гроші та час на дорогу. Але що я почув? Мені повідомили, що ніяк не можуть допомогти, і мені знову доведеться чекати завершення перевірки. Тобто мій візит був повністю марним.

На сьогодні, після того, як всі 60 днів «офіційної перевірки» минули, рахунок так і не розблоковано, а доступ до моїх грошей досі відсутній. Служба підтримки лише пропонує подати «заявку», щоб звернути увагу на те, що перевірка ще триває, і фактично нічого не робить для реального вирішення проблеми.

Крім того, закрити рахунок у відділенні чи по телефону теж неможливо. Банківська система і служба підтримки працюють таким чином, щоб клієнт не отримав доступу до власних коштів.

Це абсолютно неприпустимо, незаконно та непрофесійно. Я категорично не рекомендую цей банк нікому. Якщо ви цінуєте свій час, гроші та нерви — обходьте його стороною.

Qwerty1999
Qwerty1999
27 января 2026, 6:50
Скарга до НБУ прискорила б розгляд.

Денис Романько
Денис Романько
5 марта 2026, 1:03
Нажаль це не спрацювало , НБУ направили мені листа , в якому кажуть щоб я звертався до суду , або просто чекав далі .
Sergkram
Sergkram
4 апреля 2026, 0:06
Як у вас зараз справи? Я перевів близько 200.000 грн на карту цих мошенників для купівлі доллара на вклад, і отримав блок рахунку та застосунку!

Курс валют в Креди Агриколь Банке

Курс валют в Креди Агриколь Банке