Привласнили собі мої кошти

Денис Романько 26 января 2026, 18:48
Я, Романько Денис Олександрович, хочу звернути увагу на кричущу некомпетентність та безвідповідальність цього банку.

Два місяці тому мій рахунок було заблоковано без жодних пояснень. Усі мої спроби увійти в інтернет-банк були заблоковані, і я не мав жодного доступу до власних коштів.

Після звернення до служби підтримки мені повідомили, що нібито проводиться «перевірка» рахунку, і що я можу або чекати стандартні 60 днів, або приїхати до відділення для «прискорення» процесу. Проблема в тому, що у моєму місті відділення банку немає.

Через кілька тижнів я, нарешті, зміг дістатися до відділення, витративши гроші та час на дорогу. Але що я почув? Мені повідомили, що ніяк не можуть допомогти, і мені знову доведеться чекати завершення перевірки. Тобто мій візит був повністю марним.

На сьогодні, після того, як всі 60 днів «офіційної перевірки» минули, рахунок так і не розблоковано, а доступ до моїх грошей досі відсутній. Служба підтримки лише пропонує подати «заявку», щоб звернути увагу на те, що перевірка ще триває, і фактично нічого не робить для реального вирішення проблеми.

Крім того, закрити рахунок у відділенні чи по телефону теж неможливо. Банківська система і служба підтримки працюють таким чином, щоб клієнт не отримав доступу до власних коштів.

Це абсолютно неприпустимо, незаконно та непрофесійно. Я категорично не рекомендую цей банк нікому. Якщо ви цінуєте свій час, гроші та нерви — обходьте його стороною.

Qwerty1999
Qwerty1999
27 января 2026, 6:50
Скарга до НБУ прискорила б розгляд.

Курс валют в Креди Агриколь Банке

Курс валют в Креди Агриколь Банке